Prijsuitreiking Grote Clubactie 2022

Op zaterdag 10 december en 17 december zijn de persoonlijke en teamprijzen uitgereikt aan de lotenverkopers van de Grote Clubactie.

De GCA heeft AMVJ Voetbal ruim 4500 Euro opgeleverd eind 2022 en daar zijn we heel blij mee! Daarmee kunnen we extra trainingsmaterialen kopen en ons jeugdtrainers opleidingsplan voortzetten! Heel belangrijk voor de continuïteit van de jeugdopleiding.

Op 10 December zijn de individuele prijzen uitgereikt aan de guppen en de JO9-3. Jaydee van Dijk uit de JO9-3 en Noël Smit (gup) hebben beiden maar liefst 118 loten verkocht, daarmee werden ze gedeelde 2e in het eindklassement en verdienden ze een fraaie Derby Star bal en een trainingspak of trainingsshirt. Vier andere guppen verdienden ook een bal: Thomas Kieran, Levi van Dijk, Finlay Walker en Neil Vejan. Etc. Thomas Kieren verkocht ook veel loten, 100 loten en verdiende ook een trainingsshirt met zijn naam erop. We mogen trots zijn zo’n grote bijdrage van deze jonge talenten!

Op 17 December zijn de de succesvolle lotenverkopers van de JO8-JO13 teams beloond met een individuele en met teamprijzen. Jimmy van Wersch uit de JO10-1 verkocht maar liefst 184 loten, en verdiende daarmee 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van Ajax, een trainingspak en een Derby Star bal. Twan Braaf, topverkoper van 2021, was dit jaar de 4e beste verkoper met 108 loten en verdiende daarmee ook een AMVJ trainingspak. Alle lotenverkopers die meer dan 35 loten hebben verkocht, verdienden een prachtige Derby Star bal.

In deze editie hadden we voor het eerst ook teamprijzen per leeftijdscategorie. Het team dat de meeste loten in zijn categorie verkocht, mag naar ’t Duinrell Tikibad. Deze teams hebben die prijs gewonnen: JO8-1, JO9-3, JO10-1, JO11-3, JO12-1, JO13-3. We wensen hen alvast heel veel plezier!