Niet gecategoriseerd

Overwinning niet genoeg voor kampioenschap

Ondanks een goede 2-0 overwinning op DVVA is AMVJ geen kampioen geworden in de Zaterdag 2e Klasse. WV HEDW, dat met 1-0 van AFC won, is kampioen geworden. AMVJ is op de tweede plaats geëindigd.

De eerste dertig minuten waren weinig opwindend, zo zagen ook de circa 60 meegereisde AMVJ supporters. Pas na de 0-1, een weergaloze vrije trap van Jonne Seriese, kwam de wedstrijd opgang.

Na rust was AMVJ duidelijk de betere partij. De goed voetballende ploeg creëerde meerdere gevaarlijke doelpogingen. In de 60' minuut was het Imke van Moorselaar die score verdubbelde. In het restant van de wedstrijd kreeg AMVJ nog meer mogelijkheden om de score te vergroten, maar de wedstrijd is uiteindelijk geeindigd in 0-2.

De komende weken zal AMVJ alsnog via nacompetitie promotie proberen te bewerkstelligen. Het is nog spannend welke tegenstander de bordeaux rode zullen treffen. Wie AMVJ treft hangt af van het beslissingsduel tussen CSW en Woudenberg in de Zaterdag 2e Klasse B. AMVJ neemt het op tegen de nummer 4 uit die competitie. Dat zal Woudenberg of CSW zijn.