Niet gecategoriseerd

Oorwassing voor AMVJ tegen sv Marken

AMVJ heeft een fikse oorwassing te verduren gekregen tijdens de eerste officiële wedstrijd van 2014. De ploeg verloor thuis van sv Marken met 3-8.

Al na zes minuten keek AMVJ tegen een achterstand aan. Een kwartier later stond de gelijkmaker op het bord, Chris Boer wist het net te vinden.

Na de gelijkmaker ging het ineens snel, Marken komt in de 34ste minuut al op een 1-4 voorsprong. Een paar minuten later benut Jonne Seriese in de 41e minuut een penalty.

Op slag van rust maakt sv Marken nog de 2-5.

Na rust verandert het spelbeeld niet. Het wordt 2-6 tot Chris Boer in de 61ste minuut zijn tweede goal van de wedstrijd maakt.

De einduitslag wordt bepaald op 3-8. Volgende week wacht de topper tegen AFC. AFC, dat ook twee punten verloor op bezoek bij Monnickendam, staat met één punt achter AMVJ.

AMVJ 2 deed uitstekende zaken door met 5-0 te winnen van Marken 2. Ook AMVJ 2 gaat volgende week op bezoek bij AFC.