Niet gecategoriseerd

Ook EDO te sterk voor AMVJ

AMVJ heeft op bezoek bij laagvlieger EDO/hfc opnieuw verloren. In Haarlem ging het eerste met 6-3 onderuit.

De ploeg van Maurice Kuijper wist tijdens de eerste helft een 2-0 achterstand nog wel om te buigen in een 2-3 voorsprong. Na rust ging het helemaal mis, AMVJ moest vier keer de bal uit het net halen.

Het verlies is inmiddels het vijfde verlies op rij. In het nieuwe jaar werd pas twee keer gewonnen. Met nog vier wedstrijden in het vooruitzicht kan AMVJ zich hopelijk goed voorbereiden op de nacompetitie.

AMVJ 2 deed het wel goed. Bij IJFC won de ploeg met 1-4. Door de overwinning is AMVJ koploper in de 1e klasse reserves. Concurrenten WV-HEDW en Ajax volgen op één punt, weliswaar hebben beiden een wedstrijd minder gespeeld. Volgende staat er een speciale wedstrijd op het programma. Dan ontvangt AMVJ 2 in eigen huis Ajax 3.