Niet gecategoriseerd

Ongelukkig AMVJ verliest van Overbos

Het is AMVJ niet gelukt om de koppositie in stand te houden. In de thuiswedstrijd tegen Overbos heeft AMVJ een pijnlijke 1-3 nederlaag te verwerken gekregen.

Ruim 100 toeschouwers zagen al na een minuut de scheidsrechter naar de stip wijzen met een rode kaart in zijn hand. Doelman Levien Rocha had even daarvoor een speler van Overbos in scoringspositie naar de grond gehaald. Nick de Grootte maakte na een lange blessureperiode zijn rentree in het eerste en zat er dichtbij bij de penalty.

Nick

Diezelfde Nick kon niet voorkomen dat een half uur later de 0-2 op het bord stond. Een verdwaald afstandsschot belandde snoeihard tegen de touwen. Op slag van rust maakten de bordeaux rode de aansluitingstreffer. Het was Jonne Seriese die een vrije trap beheerst achter de doelman van Overbos werkte.

In het tweede bedrijf gaat een dapper AMVJ opzoek naar de gelijkmaker. AMVJ is wat ongelukkig in de afronding en krijgt de verdiende gelijkmaker uiteindelijk niet. Het is Overbos dat in de laatste minuut nog één keer toeslaat: 1-3.
Jeroen

Concurrent WV HEDW won met 1-8 bij sv Marken en is de nieuwe koploper met 47 punten. AMVJ volgt met 46 punten. DVVA en AFC maken met 44 punten eveneens nog kans op de titel. Volgende week zal de beslissing vallen, dan gaat AMVJ op bezoek bij DVVA en gaat WV HEDW naar AFC.