Niet gecategoriseerd

O17, O19 en 4 terug van onvergetelijke Praagreis

Op 2e Pinksterdag zijn AMVJ 4, O19 en O17 teruggekeerd uit de Tsjechische hoofdstad Praag na een fantastisch voetbalweekend. 

> Bekijk het fotoalbum!

Op de heenreis onderging de groep van zo’n vijftig AMVJ’ers een reis van 14 uur als gevolg van pauzes en files. Eenmaal in Praag aangekomen ging het 4e direct op verkenning uit en belandde in Karlovy lázně club met 7 dansverdiepingen. 

AMVJ Praag Wachtend op de tram richting het centrum

Zaterdagochtend was het als eerste de beurt aan O17 om punten te pakken. En die opdracht kreeg gehoor, de bordeauxrode wonnen met een klinkende 3-0 overwinning. Bij O19 ging het iets moeizamer, daar raakte Yuri Kisman zwaar geblesseerd. Hij moest naar het ziekenhuis om behandeld te worden. AMVJ 4 slaagde er niet in de stadsderby tegen Sporting Martinus te winnen. De wedstrijd eindigde in 0-2. 

AMVJ Praag O19 met de metro naar hotel

s’Avonds trok de AMVJ meute de stad in voor de Champions League finale. Maar omdat de groep zo groot was, moest noodgedwongen gesplitst worden. AMVJ 4 bekeek de wedstrijd op een opmerkelijke plek…

Zondag maakte O17 zich op voor de Challenge Cup. Het eindigde als nummer vijf (van de 10). Een prima prestatie! O19 won een heerlijke wedstrijd op een FIFA veldje naast het beroemde Stravoh stadion. AMVJ 4 was al uitgespeeld en supporterde AMVJ O19 om vervolgens de stad in te trekken. 

In de avonduren trok AMVJ voor het laatst de stad in. Na een rondleiding langs de prachtige bezienswaardigheden van Parijs werd het weekend knallend afgesloten in de grootste club van Praag. Zowel AMVJ O17, O19 en AMVJ 4 waren aanwezig. Dat AMVJ de nachtclub letterlijk op stelten had gezet, bleek toen de DJ stopte met zijn show en de lichten/muziek uit deed. maar gelukkig waren we niet te stoppen en bouwde we ons eigen feestje. 

Zo kwam om 04.00 een einde aan het schitterende weekendje Praag. Zo’n 10 taxi’s waren nodig om iedereen naar de bus te brengen die ons direct naar huis bracht. AMVJ kwam na een reis van 12u om 16:00 thuis.

AMVJ Praag Feestje!

> Bekijk het fotoalbum!

AMVJ Praag AMVJ 4 tegen Fransen AMVJ Praag O17! AMVJ Praag Terugreis…