Nog 5 dagen: hoeveel loten heb jij nodig voor jouw prijs?

Vele jeugdleden zijn al ontzettend goed bezig met het verkopen van loten. Wellicht heb jij nog niet genoeg voor je prijs of misschien moet je nog beginnen met loten verkopen. Het kan nog steeds. Je hebt nog 5 dagen de tijd! Want je hebt tot en met vrijdag 18 november de tijd om loten te verkopen met het boekje van de Grote Clubactie. Online loten verkopen kan nog tot en met zondag 20 november.

Gemakkelijk loten verkopen aan mensen die ver weg wonen
Als je familie wat ver weg woont, kunnen ze ook online gemakkelijk loten kopen. Bekijk daartoe de mail die je begin oktober hebt ontvangen van AMVJ Grote Clubactie.

Houd je eigen stand bij!
Door de persoonlijke QR-code sticker te scannen die op het verkoopboekje staat of door op de link te klikken in je e-mail kom je op jouw verkooppagina. Je kunt daar zien hoeveel loten je al verkocht hebt en hoeveel badges je hebt gespaard! Kijk op https://www.clubactie.nl/lotenmeter/ voor meer informatie.

Verras je familie met een Superlot
Ken je iemand die graag iets meer wil doen voor onze club: kies dan voor het Online Superlot. Leuk als gift of kado voor Sinterklaas of kerst.

Kom vandaag in actie
Wacht niet langer en zorg dat je nog deze week veel loten verkoopt. Online of met het boekje.

Boekjes inleveren
Als je alleen online loten hebt verkocht via de QR-code, dan hoef je je boekje niet in te leveren.

Heb je papieren loten verkocht, (kopers hebben hun gegevens opgeschreven in jouw boekje), dan kun je het aan het eind van de training inleveren in de week van 14-18 november bij de hoofdtrainer, Ted Bergkamp. Of je levert het boekje uiterlijk op zaterdag 19 november in bij Steef Schelling aan de wedstrijdtafel. De verwerking van loten stopt op 21 november.

Lever je je boekje te laat in, dan kunnen we het niet meer verwerken en tellen je verkochte loten helaas, niet mee.

Online loten verkopen kan nog tot en met zondag 20 november.

Heel veel succes gewenst en alvast heel erg bedankt voor jullie inzet!