Nieuwe coronaregels vanaf 25 sept.

Op zaterdag 25 september worden de coronamaatregelen verder versoepeld. Vanuit het NOC*NSF zijn hiervoor onderstaande maatregelen van toepassing.

Basisregels
– Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn.
– Vermijd drukte.
– Was vaak je handen.

AMVJ terrein (buiten)
Op de terrassen gelden geen specifieke coronaregels meer. Er is geen coronatoegangsbewijs nodig voor toegang tot het terrein.

Clubhuis (binnen)
Vanaf 25 september 2021 is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een coronatoegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin.

*Wanneer is een coronatoegangsbewijs nodig?
Voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte voor horeca.

Voor AMVJ betekent dit specifiek dat het aan de voetbalkant gelegen deel van de kantine wordt afgeschermd. In dit deel van de kantine zijn zitplaatsen om iets te drinken en/of te eten. Dit deel is alleen toegankelijk voor kinderen <13 jaar en personen in het bezit van een coronatoegangsbewijs. Voor de toegang tot het afgesloten deel van de kantine zal controle op het bezit van een coronatoegangsbewijs plaats vinden. In het overige deel van de kantine worden de stoelen weggehaald.

*Wanneer is er geen coronatoegangsbewijs nodig?
– Voor het bestellen van eten en drinken bij de bar (buiten opeten/drinken).
– Voor toegang tot de toiletten.