Niet gecategoriseerd

Mooi Paasweekend voor AMVJ 1

Het eerste van AMVJ heeft in drie dagen tijd zes punten bij elkaar weten te smokkelen. Na de overwinning van zaterdag op WV HEDW was AMVJ 1 vandaag in eigen huis te sterk voor BOL 1.

Zaterdag speelde het eerste voor een reguliere speelronde. Vandaag was het een inhaalwedstrijd. Eeder dit seizoen kon de wedstrijd niet doorgaan in verband met de afgelasten velden. Na de 2-1 van afgelopen zaterdag tegen directe concurrent WV HEDW ging AMVJ de wedstrijd met veel vertrouwen tegemoet.

AMVJ won de partij vrij eenvoudig met een grote score. Het werd 6-1. Met de overwinning doet AMVJ goede zaken wat betreft het doelsaldo.

Na de overwinning staat tegenstander Bol met 20 punten op de 12 plaats. AMVJ staat nu gedeeltelijk op de derde plaats samen met AFC uit 42 punten. Het doelsaldo is bijna gelijk, alleen heeft AMVJ vijf doelpunten meer geïncasseerd. AMVJ heeft 5 punten minder dan koploper Aalsmeer en vier punten meer dan Zandvoort dat op de vijfde plaats staat.

Aanstaande zaterdag speelt AMVJ een op papier gemakkelijke wedstrijd uit tegen Overbos. Maar eerder dit seizoen speelde het team van Maurice thuis 2-2 gelijk. Overbos staat met 22 punten op de tiende plaats.

Door het goede resultaat van de laatste dagen maakt AMVJ nog kans op promotie. Daarvoor worden aan het einde van de competitie nog promotie/degradatie wedstrijden gespeeld. De kampioen van de competitie promoveert automatisch naar de eerste klasse.