Kom naar de speciale workshop voor jeugdcoaches

Bij AMVJ Voetbal willen we graag iedereen die een rol bij het team heeft zo goed mogelijk ondersteunen. Speciaal voor coaches & assistent-coaches en trainers van jeugdteams organiseren wij – samen met AMVJ Hockey – de workshop ‘Verdieping op Positief coachen’ een vervolg op de goed bezochte en gewaardeerde bijeenkomsten van afgelopen seizoen.
Er zijn twee workshops*):

–coaches JO8 t/m JO12 op maandag 19 september van 20 tot 21.30uur

–coaches JO13 t/m JO18 op woensdag 28 september van 20 tot 21.30uur
Locatie: Clubgebouw AMVJ, vergaderruimte boven kantine

*) Mocht je echt niet op de workshop van jouw leeftijdscategorie kunnen, dan kun je deelnemen aan de andere workshop.

Jouw rol als (assistent-) coach doet er toe.
Als coach speel jij een cruciale rol bij de begeleiding van het team en de ontwikkeling van de (individuele) spelers. Wat jij zegt of doet, doet er toe. Omdat wij als AMVJ Voetbal het sportplezier en de ontwikkeling van de jeugdspelers graag willen stimuleren, willen wij jou graag helpen
bij deze belangrijke taak. Met de workshop geven wij je handvatten om je rol met veel plezier en energie te kunnen uitoefenen. Wij verwachten dat alle coaches en assistent-coaches deelnemen aan de workshop.

Reacties van coaches & trainers op vorige workshop:
– “fijn om concrete & praktische tips te krijgen”
– “het luisteren naar de ervaringen van andere coaches is erg waardevol”
– “ik ga direct aan de slag met een concreet verbeterpunt”

Opzet programma Verdieping op Positief coachen
Tijdens de interactieve workshop gaan we in op jullie ervaringen uit de praktijk en worden handvatten aangereikt. Het gaat dus vooral om de pedagogische aspecten en niet de voetbaltechnische of tactische zaken. Juist deze zaken zijn belangrijk voor het plezier in de sport en dragen bij aan de ontwikkeling van de jeugdvoetbalspeler en het team. De workshop wordt verzorgd door de ervaren sportpedagoog Sacha Werlich. Ze is oud-bondscoach van Nederlands Dames rugby team en begeleidt kinderen in het onderwijs, zowel groepen als individueel.

Daarnaast heeft ze veel ervaring als begeleider van trainers & coaches.

Meld je direct aan
Stuur een e-mail met je naam + team waar jij (assistent)coach of trainer van bent naar dicktichelaar@amvjvoetbal.nl en zet de afspraak in je agenda.

Tot ziens bij de Workshop.

Met vriendelijke groet,
Namens de jeugdcommissie van AMVJ Voetbal,
Dick Tichelaar

P.S. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Bekijk dan alvast de korte video van de KNVB.