Meld je aan: Workshop Verdieping Positief Coachen

Bij AMVJ Voetbal willen we graag iedereen die een rol bij het team heeft zo goed mogelijk ondersteunen. Speciaal voor coaches & assistent-coaches van jeugdteams organiseren wij de workshop ‘Verdieping op Positief coachen’: een vervolg op de bijeenkomst van afgelopen seizoen. 

Er zijn twee workshops:
– voor coaches van JO8 t/m JO11 op dinsdag 29 maart van 20 tot 22 uur
– voor coaches van JO12 t/m JO18 op maandag 4 april van 20 tot 22 uur
Locatie: Clubgebouw AMVJ, vergaderruimte boven kantine

Jouw rol als (assistent-) coach doet er toe
Als coach speel jij een cruciale rol bij de begeleiding van het team en de ontwikkeling van de (individuele) spelers. Wat jij zegt of doet, doet er toe. Omdat wij als AMVJ Voetbal het sportplezier en de ontwikkeling van de jeugdspelers graag willen stimuleren, willen wij jou graag helpen bij deze belangrijke taak. Met de workshop geven wij je handvatten om je rol met veel plezier en energie te kunnen uitoefenen. Wij verwachten dat alle coaches en assistent-coaches deelnemen aan de workshop.

Opzet programma Verdieping op Positief coachen
Tijdens de interactieve workshop gaan we in op jullie ervaringen uit de praktijk en worden handvatten aangereikt. Het gaat dus vooral om de pedagogische aspecten en niet de voetbaltechnische of tactische zaken. Juist deze zaken zijn belangrijk voor het plezier in de sport en dragen bij aan de ontwikkeling van de jeugdvoetbalspeler en het team. Na de workshop(s) komt er op vier zaterdagen een begeleider langs bij AMVJ die je extra handvatten kan meegeven. Maak daar gebruik van!

De workshop wordt verzorgd door de kinder- en jeugdpsycholoog Tessa Blom. Zij heeft enorm veel ervaring met gedragstrainingen en begeleiding van verenigingen. Ook geeft ze al meer dan 10 jaar workshops voor o.a. KNVB en NOC-NSF. Verder is zij zelf een ouder, trainer en coach, waardoor zij zich makkelijk in situaties kan verplaatsen.

Aanmelden
Stuur een e-mail met je naam + team waar jij (assistent)coach van bent naar dicktichelaar@amvjvoetbal.nl en zet de afspraak in je agenda.

Tot ziens bij de Workshop.
Met vriendelijke groet, 
Namens de jeugdcommissie van AMVJ Voetbal,
Dick Tichelaar