Niet gecategoriseerd

Meiden aan de macht tijdens de ALV

Ik heb in mijn niet meer zo piepe jaren best het een en ander meegemaakt.Maar afgelopen woensdag bleek maar weer eens hoe onvoorspelbaar aardig het lieve leven toch kan zijn.

Tijdens de algemene ledenvergadering waar ik het voorzitterstokje van Rogier Galesloot mocht overnemen (grote dank Rogier) was namelijk naast twee zittende en vier nog te kiezen bestuursleden nog 1 mannelijk lid van de club aanwezig. En die was zelf ook actief in het jeugdbestuur. Overigens niets bijzonders, want ik heb ook wel meegemaakt dat het bestuur ledenvergaderingen aan de bar kon afhandelen wegens alle afzeggingen……

Maar deze woensdag werd het zaaltje van de tafeltennissers opgesierd met aanwezigheid van een vrijwel compleet dames team.Ongetwijfeld een unieke gebeurtenis in de toch door mannen beheerste voetbalwereld.Maar daarom niet minder leuk om zo’n onbedoelde

“ coupe” te mogen meemaken. Dat voetballende ladies nog eens besluiten zouden nemen over het wel en wee van AMVJ voetbal heb ik in mijn inmiddels 58 jarig lidmaatschap nimmer kunnen bevroeden. Maar dat maakt ons cluppie tegelijkertijd ook zo bijzonder. Dank je wel voor jullie aanwezigheid, kritisch positieve inbreng en wijze besluiten.( zie binnenkort het verslag van deze happening)

Ook opmerkelijk is het dat ondergetekende op zijn redelijk ouwe dag werd aangezocht om nog een keertje de voorzittershamer ter hand te nemen. Ik heb er wel even over moeten nadenken maar mijn bordeauxrode hart won het van de gedachte dat het wellicht beter zou zijn geweest toch nog eerst een interne strooptocht te ondernemen naar jeugdiger bloed.

Kortom, ik zal mijn best doen om AMVJ voetbal op goede koers te houden. Samen met Steef Schelling de onvoorstelbare multi-tasker, de onverstoorbaar solide penningbaas Robbert Veldman en de eveneens vers aangetreden Mick Schneck bestuurssecretaris, Emiel Obdeijn jeugdzaken en Lex van Hees in-en externe communicatie. We zoeken nog een “marketing/sales wonder” die o.a. een forse impuls kan geven aan de derde geldstromen(sponsoring en zo)

Tenslotte nogmaals dank aan Rogier voor zijn inzet als voorzitter en niet te vergeten aan Bram Boesoe Vreudenhil (sponsoring)en Mark Schol (technische zaken)die besloten om terug te treden na een prijzenswaardige bestuursperiode.

Tot horens graag.

Dirk Landsaat