Niet gecategoriseerd

Meer dan 200 kinderen hadden topmiddag bij AMVJ

Voetballen met je vrienden. Dat wil toch iedereen. Afgelopen woensdagmiddag was het Vriendentoernooi van AMVJ Voetbal. Het was echt een topdag. Schitterend zonnig weer. Meer dan 200 kinderen in de leeftijd tussen 7 en 14 jaar hebben heerlijk gevoetbald, op echt gras. Zeker 40 AMVJ-ers hadden een vriendje meegenomen om kennis te maken met AMVJ voetbal. Bij diverse leeftijdsgroepen is er bij de jeugdafdeling van AMVJ nog ruimte voor nieuwe voetbaltalenten. Tientallen ouders waren actief als coach, scheidsrechter of op ander vlak. Uiteraard was er ook gezorgd voor voldoende drinken. En… voor alle kinderen was er na afloop een ijsje, met dank aan COOP Supermarkt (Nierstraat, Rivierenbuurt). Meer dan welkom met deze zomerse temperaturen zo vroeg in het voorjaar. Ook konden ze nog even gericht schieten op het doel oefenen. Om te scoren moest je als speler goed mikken op het speciale gatendoek dat door de KNVB beschikbaar was gesteld. Kortom, een prachtige voetbalmiddag.

Tot slot willen we iedereen bedanken die heeft deelgenomen of heeft meegeholpen om het AMVJ Vriendentoernooi 2018 te organiseren. Dankzij jullie is het een zeer geslaagd jeugdevenement geworden.

AMVJ Voetbal
AMVJ Voetbal is voetbalvereniging met een zeer actieve jeugdafdeling waarbij we kinderen met plezier goed willen leren voetballen. Uiteraard zoveel mogelijk ieder op het niveau dat bij hem of haar past. AMVJ voetbal kenmerkt zich door een hoge ouderbetrokkenheid wat volgens ons belangrijk is voor de ontwikkeling en het plezier van het kind. Het eerste seniorenteam en verscheidene jeugdteams spelen op niveau van 1e of 2e klasse. In totaal heeft AMVJ voetbal ongeveer 450 leden. De trainingen en thuiswedstrijden zijn op het sportpark Loopveld, op de grens van Amsterdam en Amstelveen.