Niet gecategoriseerd

Kom werken bij AMVJ!

Ben je opzoek naar een extra zakcentje? Word dan balletjes raper bij AMVJ! Ook ideaal als vakantiebaantje! Elke werkdag wordt bij AMVJ gegolfd op de drive range, een combinatie van het hockey- en honkbalveld. Voor de trainingen van hockey en voetbal moet het veld vrij worden gemaakt van alle balletjes. Daarvoor zijn de balletjes rapers. Lekker in de frisse lucht op een vertrouwd terrein haal jij de velden leeg. Heb je nog nooit eerder ene baantje gehad? Dan is dit een mooi begin om je eerste zakcentje te verdienen!

Als balletjes raper begin je ongeveer om 15:30 – 16:00 met het ruimen van het hockeyveld. Het honkbalveld mag geruimd worden met het carretje (zie foto).

Je bent ongeveer een uurtje bezig per keer. Ideaal zou zijn, als je dit baantje kunt combineren met je eigen training.

Vanaf 14 jaar mag je met het carretje rijden. Ben je jonger? Dan moet je daar nog even mee wachten. Je mag het baantje ook met z`n tweeën doen! Vanaf 12 jaar.

Wil je nog meer weten of lijkt het je leuk om voor één of meerdere keren per week (ma t/m vrij) het baantje te doen? Aarzel niet en neem direct contact op met Lex van Hees via het contactformulier.