Niet gecategoriseerd

KNVB last het amateurvoetbal af

Afgelopen maandag bereikte ons ook het tragische nieuws dat grensrechter Richard Nieuwenhuizen op 41-jarige leeftijd is overleden na ernstig mishandeld te zijn door B1 spelers van Nieuw Sloten.

Het onbegrijpelijke houdt momenteel heel Nederland bezig. Iedereen betuigt haar medeleven met de nabestaande van het slachtoffer en de Almeerse club SC Buitenboys.

Ook AMVJ is opgeschrikt door dit tragische incident en leeft intens mee.

Ter nagedachtenis aan de overleden grensrechter heeft de KNVB besloten om alle amateurwedstrijden van het komende weekend af te lassen. AMVJ werkt graag mee aan dit besluit en daarom zullen er ook bij AMVJ geen wedstrijden gespeeld worden aanstaande zaterdag.

Eerder werd al gedacht aan een minuut stilte voor alle wedstrijden. Die minuut stilte zal voor de wedstrijden uit het betaald voetbal plaatsvinden.

Een dergelijk incident als deze zou ook ‘ons’ kunnen overkomen al zijn we nog zo’n trouwe, hechte en gezellige vereniging.

Nogmaals AMVJ, het bestuur, de leden en iedereen die AMVJ een warm hart toedraagt, wenst de nabestaande van het slachtoffer en de Almeerse club SC Buitenboys enorm veel sterkte toe in deze verschrikkelijke tijd.