Kabinet kondigt versoepelingen aan per 26 januari

Het kabinet heeft tijdens de persconferentie van dinsdagavond 25 januari nieuwe versoepelingen aangekondigd. Ook voor de sport pakken deze versoepelingen gunstig uit. Vanaf 26 januari kunnen de competities worden hervat en is publiek (onder voorwaarden) weer welkom langs de lijn.

Belangrijk

– Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs. De competitiewedstrijden worden zaterdag 29 januari hervat. Zie het wedstrijdprogramma.

– Publiek is toegestaan en houdt 1,5m afstand van elkaar.

Kantine

– Sportkantines zijn geopend tot uiterlijk 22u. Doordeweeks is de kantine daarom weer open tot 22u. In het weekend de reguliere sluitingstijd. 

– Een coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 18 jaar in de kantine en overige binnenruimtes zoals kleedkamers en toiletten.

– Een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar bij verplaatsen. 

Het is verplicht om een zitplaats in te nemen.

– Omdat wij deze regels niet kunnen handhaven in de kleedkamers op AMVJ, zijn de kleedkamers op AMVJ voorlopig nog gesloten.

Hulp

Om de Coronapas goed te kunnen handhaven zijn dringend vrijwilligers nodig. We hebben daarom besloten dat elk team een tijdslot aangewezen krijgt.  Als team wijs je twee personen aan die helpen bij het controleren op de coronapas. Hierover worden de teammanagers binnenkort geinformeerd.