JO23 promoveert naar 3e divisie

Afgelopen zaterdag sloot het JO23-1 team het seizoen in stijl af met een 1-4 overwinning. Daarmee promoveren ze van de vierde naar de derde divisie. Jawel, je leest het goed. Wat begon als een ambitie van de jongens zelf om een niveau hoger te willen spelen dan ze eerst deden, bleek een goede zet. Bovendien een primeur bij AMVJ-Voetbal: nog nooit speelde een team op divisie niveau. En nu gaan ze zelfs nog een niveau hoger: van de 4e naar de 3e divisie.

Aantrekkelijk & aanvallend voetbal

Het team speelt fris, aantrekkelijk, verzorgd en aanvallend voetbal. En met plezier. Ze houden zelf van het spelletje. Dat zie je direct. Dus een oproep aan iedereen: kom vooral eens kijken naar een wedstrijd van de JO23-1 in het volgende seizoen.

Compliment voor de trainers

Groot compliment ook voor de huidige coach en trainer Mankamal en trainer Roek. Zij hebben zich wekelijks keihard ingezet voor het team. Het vertrouwen van de spelers groeide per wedstrijd. Spelers zijn bereid voor elkaar een extra stap te zetten. De opkomst bij de training is geweldig. Je zag ze met de week beter spelen. Heel mooi om die ontwikkeling te zien. Chapeau.

Natuurlijk is er ruimte voor verdere ontwikkeling. Zowel individueel als het team. Aan de hele groep – spelers & trainer(s) – om die vorm te geven. Als supporter heb ik daar alle vertrouwen in. Ik kijk dan ook uit naar het nieuwe seizoen. Net als die andere trouwe supporters.

Boys, jullie mogen trots zijn op hoe jullie voor elkaar werken en wat jullie dit seizoen hebben laten zien. Ik heb van jullie genoten. Op naar volgend seizoen!

Fijne zomer gewenst en tot ziens langs de lijn volgend seizoen!

Dick