Niet gecategoriseerd

JO15-2 wint Zandhazentoernooi onder 15 jr.

Afgelopen weekend hebben diverse jeugdteams bij SV Muiderberg meegedaan met het Zandhazen Toernooi. Op zaterdag was het weer wat wisselvallig, de teams die toen speelden, kregen regelmatig een flinke plensbui op de kop.  De JO11-5 en de JO11-2 kwamen aan het eind van de middag als verzopen katten van het veld.

De meeste van de AMVJ teams onder de JO13 werden 2, 3 of 4. Op zondag begaf de JO15-2 zich naar Muiderberg en onder het genot van een warme lentezon wisten de mannen van Emiel Obdeijn en Felix Timmerman op het iets te klein uitgevallen kunstgrasveld 3 wedstrijden achtereen te winnen. 2-1 tegen DOSC, 7-0 tegen gastclub Muiderberg en 1-0 tegen SC Weesp. Vooral de 2e wedstrijd was een lust voor het oog, met gallery play van de in een Duits oogend uit tenue spelend team.  Gelegenheidsspits Olivier Timmerman was een plaag voor de thuisclub, Muiderberg werd helemaal zoek gespeeld.  

Keeper Thom Obdeijn mocht na de 6-0 vanaf de stip aanleggen na een charge op Olivier.  Hij scoorde via de keeper en de paal in de rebound.  Een mooie beloning voor heel goed spel en een leuk kado voor de jarige Yassine Bchiri.