Niet gecategoriseerd

Inspiratieloos AMVJ verliest van BOL

AMVJ heeft tijdens de laatste wedstrijd van het jaar, de mooie reeks overwinningen, niet kunnen voortzetten. Op eigen veld werd verloren met 0-2 van BOL.

In de 58e minuut viel het eerste tegendoelpunt. Kansen op de gelijkmaker waren nihil. Alleen een bal op de paal zorgde voor opwinding.

10 minuten voor tijd viel keeper Nick de Groote uit. De vervangende doelman, Janick van der Meijs, kon een tweede treffer van BOL niet voorkomen.

Ondanks het verlies blijft AMVJ koploper in de zaterdag 2e klasse. Nummer 2, AFC verspeelde ook punten. Op zaterdag 18 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen sv Marken.

AMVJ 2 verloor van Swift 3 met 2-1. De ploeg van Martin Langedijk kon naar de tweede plek klimmen, maar ziet nu IJFC langszij komen. Ajax gaat aan de leiding met 31 punten, gevolgd door respectievelijk IJFC, Huizen en AMVJ op doelsaldo.