Iedereen mag weer de velden op

Vanaf maandag 11 mei kunnen alle AMVJ voetballers weer gebruik maken van de trainingsfaciliteiten. Uiteraard zijn hier wel strenge voorwaarden aan verbonden.

Voorlopig hanteren we tot en met 22 mei voor jeugdteams het schema zoals eerder gecommuniceerd en voor senioren het gebruikelijke trainingsschema totdat de zaak werd stilgelegd. Na deze periode gaat veld 3 op de schop en starten de werkzaamheden aan ons nieuwe kunstgrasveld. Tegen die tijd zullen we ons weer melden met een aangepast trainingsschema.

Vanuit de autoriteiten zijn er bij het sporten geen restricties aan de groepsgrootte, ook niet voor 18+. Wel is het van belang dat iedereen boven de 12 jaar onderling tenminste 1,5 meter afstand houdt. Deze grote verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. Houd er rekening mee dat de gemeente ook handhaaft op naleving van de 1,5 meter. Overtredingen kunnen leiden tot behoorlijk hoge boetes (390 euro) en zelfs een aantekening in je strafblad.

De kantine, de kleedkamers en alle andere faciliteiten blijven voorlopig gesloten. Alleen de WC’s beneden (onder de metalen wenteltrap) zijn open. We verzoeken je na de training zo snel mogelijk huiswaarts te keren.

Het is verboden buiten je eigen trainingstijden de velden op te gaan. Voor extra trainingen is maar heel beperkt capaciteit, overleg hierover altijd eerst met het bestuur. Partijvormen met teams vanaf 12+ zijn niet toegestaan, onderlinge (oefen)wedstrijden mogen sowieso ook niet. En voor de volledigheid, publiek (inclusief dus ouders) is niet toegestaan binnen de toegangshekken.

Houd je aan de volgende regels:

  • Heb je klachten zoals koorts of ben je verkouden? Blijf dan thuis
  • Kom alleen naar de club (met eigen vervoer)
  • Was je handen voor vertrek en bij terugkomst thuis
  • Neem je eigen drinkfles mee
  • Houd 1,5 meter afstand tijdens de training en ook bij het aantrekken van bv. voetbalschoenen

Zie ook de spelregels die de overheid ons heeft opgelegd. Via deze link worden de door de overheid vastgestelde spelregels helder weergegeven.