Niet gecategoriseerd

Hulde en hulp voor onze wedstrijdsecretaris!

Iedere zaterdag, al seizoenen lang, is Steef Schelling het centrale punt bij AMVJ Voetbal. Steef zet de thuiswedstrijden op een rij, wijst kleedkamers en velden toe en maakt daar een keurige lijst van, met extra vakjes voor de uitslagen en voor de telefoonnummers van de leiders van de bezoekende teams, die zich op de zaterdag melden. Bezoekende verenigingen krijgen een kleedkamer toegewezen en de daarbij behorende sleutel, in ruil voor en 06-nummer.

Ver voor de wedstrijddagen controleert Steef al het programma en checkt Hij of we als voetbal voldoende ruimte hebben om de wedstrijden te spelen En of we voldoende kleedkamers ter beschikking hebben. Want ook de Hockey heeft een druk programma op zaterdag (en zondag, maar dan spelen wij (nog) Geen voetbal)).

Als het even kan, maakt Steef een rondje over de velden, nadat de jeugdteams aan hun potje zijn begonnen. Hier en daar maakt hij een praatje met gasten en soms wijst hij leiders even op de weinige regeltjes die we als AMVJ hebben. Voor teams vanaf de JO15 (C-teams)

Verder is Steef HET aanspreekpunt voor de KNVB afdeling West. Als er wedstrijden verschoven moeten worden, neemt hij contact op met de competitieleider. Daarnaast zorgt Steef al jaren voor het materiaal op de velden en voor de trainingsballen. En sinds kort moet Steef ook de jeugdscheidsrechters van de JO15 op weg helpen, met een scheidsrechtershirt, een polshorloge, een scoreboekje en een wedstrijdfluit.

Vanuit het jeugdbestuur en vanuit het hoofdbestuur hebben we dit seizoen 3 ambities die we nastreven, het ontlasten van Steef is 1, vergroten van de financiële inkomsten uit sponsoring is 2 en het opleiden van jeugdscheidsrechters is 3.

We willen Steef op de zaterdagochtend heel graag ontlasten, zodat hij meer op de velden kan verblijven en een oogje in het zeil kan houden.

Bij andere verenigingen waar AMVJ op bezoek komt, zien we vaak meerdere mensen die het secretariaat bemensen. Daarom zijn we op zoek naar vaders en moeders die bij toerbeurt op de zaterdagochtend Steef 2 uur willen helpen met de receptie functie in de bestuurskamer, zodat hij de ruimte heeft om het rondje op de velden te doen en meer tijd in de contacten met bezoekende clubs te spenderen.

Als we van ieder jeugdteam 2 ouders kunnen begroeten voor deze activiteit, dan hebben we voor 1 seizoenshelft voldoende support! In 1 seizoen is dat 2x een zaterdagochtend Steef helpen. We doen met name een beroep op degenen die nog geen actieve bijdrage rond een team hebben.

U kunt zich aanmelden bij jeugdvoorzitter@amvjvoetbal.nl