Hoog bezoek van Ajax tijdens het AMVJ Voetbalkamp!

Over een maand, op 12 juli, is het zo ver: de start van het eerste AMVJ Voetbalkamp. Een week lang (tot 16 juli) organiseert AMVJ voor alle jeugd tot en met 15 jaar een “spetterend voetbalkamp”. We hebben al heel veel inschrijvingen binnen, maar boeken kan nog steeds tot uiterlijk 9 juli. Wacht je zolang? Dan loop je wel de kans dat je een bordje “uitverkocht” op de site ziet staan. Naast het prachtige programma (zie hierna) nog een reden om je snel in te schrijven op de speciale site: amvjvoetbalkamp.nl

Ajacieden Devyne Rensch en Naci Ünüvar komen langs!
Via hun zaakwaarnemer Mo Salem, hebben deze beide Ajax kanjers laten weten dat zij tijdens het voetbalkamp bij ons langskomen om een professionele voetbalclinic te geven. De dag waarop dat gebeurt hangt af van het trainings- en oefenprogramma van Ajax. Dat horen we dus nog.

Meer over het Programma
We hebben een in alle opzichten spetterend programma neergezet.
Voetbal staat natuurlijk centraal, maar elke dag heeft zo zijn eigen thema zoals “Scoren”, “Techniek” en “Matchday”. Daarnaast halen we nog meer uit de kast:: een FIFA toernooi, spelen met grote luchtkussens en niet te vergeten:
Woensdag 14 juli: het Waterspektakel.
Heb je je voor die dag ingeschreven neem dan een paar droge kleren mee!
En voor alle zekerheid: De hele week staat onder de veilige leiding van een grote staf aan geschoolde begeleiders en trainers van AMVJ en andere professionals (o.m. EHBO-ers)

Een speciaal tenue
Iedereen die de hele week blijft, krijgen van ons een speciaal AMVJ Voetbalkamptenue. Voor degenen die een paar dagen blijven, kan zo’n tenue (na)besteld worden voor 30 euro. Mail hiervoor naar voetbalkamp@amvjvoetbal.nl.

Heb je nog vragen over het programma of andere zaken? Kijk dan op de speciale site: voetbalkamp website.