Niet gecategoriseerd

Het was top: AMVJ Voetbal Mid seasons feest!

Op zaterdag 13 februari organiseerde AMVJ Voetbal het Mid season feest, het was top!

 
Alle ouders van de jeugdspelers, alle senioren teams, veteranen, dames 1 en 2 en alle leiders, trainers en coaches zijn van harte welkom.
We willen iedereen de kans geven andere AMVJ ers, hun eega’s, de spelersvrouwen / mannen beter te leren kennen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. 
 
Al vaak gehoord van De Schakelboys, maar geen idee wie Hans Schakel is? en van Steef Schelling, DE MAN op zaterdag die velden, kleedkamers, ballen, vlaggen, pasjes etc regelt, maar nooit de gelegenheid gehad met hem te spreken? Of de familie van Hees, met o.a. Daan en Lex, die heel veel trainingstijd in de club steken, naast hun eigen wedstrijden?  Of wat te denken van de meiden van vrouwen 1 en 2? Die staan hun mannetje wel!   Maar hoe heten ze, en hoe beleven zij de voetbalsport bij AMVJ?
 
13 februari is dus de uitgelezen mogelijkheid om al onze clubhelden en iconen te spreken en de verrichtingen van onze voetbalhelden met elkaar te delen.En hoe zit het met de D spelers die midden in de school oriëntatie zitten, wat staat hun te wachten, hoe deden de andere D-spelers dat afgelopen jaar en wat is de impact van school op sport en andersom?  Allemaal leuke en interessante zaken die we met elkaar kunnen delen.
 
Wie zitten er eigenlijk in de jeugdcommissie, en wat doen de gebroeders Buwalda voor AMVJ. Wel eens gehoord van Bas Jacobs, nee niet Pascal Jacobs, maar Bas Jacobs, de E-ccordinator en waar haalt Dick Tichelaar zijn energie vandaan en enthousiasme, al 6 seizoenen voor de groep? Heeft de club ideeën over training, begeleiding en opvoeding op het veld of rommelen we maar wat aan? 
 
Welke jeugdspeler won onlangs het FIFA playstation toernooi, en welke jeugdspeler won 2 kaarten voor een wedstrijd van Ajax door 133 loten te verkopen bij de grote clubactie in november?
Wie is Pieter Pelleboer en is hij familie van….? Hoeveel keepertrainers heeft AMVJ en welke 2 broers spelen in het eerste elftal? Hoe zit het eigenlijk met de spelregels, er is zoveel veranderd de laatste jaren?
Mag een keeper meer dan 4 passen lopen met de bal in de hand, kun je buitenspel staan bij een doelschop van je eigen team, en hoelang duur een tijdstraf bij de B-junioren. Mag je strafschoppen nemen bij
monopoly ;-)? Welke mensen kunnen allemaal een wedstrijd fluiten? Hoe gaat het met de teamindeling, zijn er toernooien aan het eind van het seizoen en tot wanneer duurt de competitie? 
 
Ben je nieuwsgierig naar de plannen van de voetbalclub, en hoe zit het met het gebruik van de grasvelden ? En denk je wel eens aan sponsoring voor de club, bijvoorbeeld door uw bedrijfsnaam
op shirtjes te laten drukken of een reclameboard te laten maken, voor op het hoofdveld? 
 
We kunnen het je allemaal vertellen op zaterdag 13 februari
 
Vanaf 16,30 is iedereen welkom, voor muziek wordt gezorgd, en voor de entree prijs van 10 euro ontvang je 2 consumptiebonnen en kun je
hapjes kiezen die worden geserveerd, van bitterballen tot wraps.  De avond duurt tot 22 uur.
 
Kaarten voor Nederland – Frankrijk op 25 maart
Onder de aangemelde aanwezigen worden 2 kaarten voor de oefeninterland Nederland – Frankrijk verloot, de wedstrijd die op 25 maart a.s. wordt gespeeld in de Amsterdam Arena!
 

Meld je aan!