Niet gecategoriseerd

Heeg komt er weer aan

Het einde van het seizoen nadert alweer sneller dan we zouden denken. Daarom bijgaand een oproep om allen weer mee te gaan naar één van de hoogtepunten van het jaar: Heeg.

Beste ouders/verzorgers en voetballers,

Zoals ieder jaar organiseert AMVJ Voetbal voor de jeugd een voetbalkamp. Dit jaar vertrekken we op vrijdag 1 Juni en we komen terug op zondag 3 Juni. Omdat het een uitstekende locatie is gebleken, gaan we alweer voor de 8ste keer naar de Stayokay (jeugdherberg zie www.stayokay.com) in Heeg te Friesland (zo’n 125 km van Amsterdam). We hebben daar lekker de ruimte en de herberg ligt prachtig aan het water.

Tijdens het weekend gebeurt er van alles. Zo starten we op vrijdagavond met een zaalvoetbaltoernooi in het nabij gelegen IJlst. Op zaterdag zijn we te gast bij de voetbalvereniging van Heeg voor een spannend toernooi. En wie zou de penaltybokaal dit jaar winnen…? Op zondag gaan we als afsluiting naar het prachtige zwembad in Joure tot 15.00 uur. Om ongeveer 17.00 uur zijn we weer in Amsterdam.

Voor wie is het?
Inschrijving staat open voor de F-, E-, D jeugd. Vanwege de ligging aan het water moet je wel kunnen zwemmen (A diploma)!

Wat kost het?
Deelname kost € 95,- en moet VOORAF betaald worden. Inschrijvingen worden pas geldig na betaling. Daarvoor zijn de jongens dus bijna drie dagen onder de pannen, eten, drinken, slapen (niet te veel) en voetballen!

Wie zorgt voor de begeleiding?
Per team gaan er twee volwassenen mee. Normaal gesproken zijn dit de leider van het team en één ouder. Begeleiders betalen geen deelnamekosten. Omdat er beperkt slaap-plaatsen zijn, kunnen er helaas niet meer dan twee volwassenen per team mee. Gaan er minder kinderen uit een team mee wordt het aantal begeleiders daarop aangepast.

Kan ik als ouder komen kijken?
Supportende ouders zijn welkom bij het toernooi op zaterdag. Of kom op zondag naar Joure en neem ook een duik!

Hoe wordt het vervoer geregeld?
Ieder team regelt zijn eigen vervoer. Als er problemen zijn, dan kijken we of er tussen teams geassisteerd kan worden. De terugreis is meestal geen probleem, vanwege ophalende ouders.

Hoe geef ik me op?
Inschrijven voor het voetbalkamp doe je door:
1. € 95,- over te maken naar Postbank 399420 ten name van AMVJ onder vermelding van HEEG en de VOOR- EN ACHTERNAAM VAN HET KIND EN HET TEAM. VERGEET DIT NIET TE VERMELDEN ANDERS WORDT HET EEN ZOEKPLAATJE:
DUS HEEG+NAAM+TEAM!

LET OP: INSCHRIJVING GEBEURT DUS DOOR HET GELD OVER TE MAKEN!!!

2. Bevestig daarna dat het geld overgemaakt is door een email te sturen naar Enno Majoor: enno.majoor@upcmail.nl met naam en team van het kind.

Wanneer sluit de inschrijving?
1 mei sluit de inschrijving. Maar wacht niet want vol = vol. Doe het snel, dan ben je zeker van een plaats!

Hoeveel mensen kunnen er mee?
Ruim 80 maar dat is inclusief begeleiders. Geef je dus snel op!

Moet mijn hele team mee?
Nee, je kunt ook, in overleg, met een deel van je team komen. Maar het hele team is natuurlijk wel zo leuk…

Bij wie kan ik terecht met mijn andere vragen?
Bij Enno Majoor mail naar enno.majoor@upcmail.nl of bel Enno Majoor 020- 6429416 (na 18.00 uur) Voor een goede indruk van een eerder, geslaagd, Heeg zie de speciale website:
http://www.amvj-voetbal.com/heeg/index.html

GEEF JE SNEL OP!
HET WORDT WEER LEUK IN HEEG!