Grote Clubactie gestart: help het jeugdvoetbal van AMVJ

De jaarlijkse Grote Clubactie is weer van start gegaan en is voor onze club een fantastische mogelijkheid om wat extra geld binnen te halen voor het jeugdvoetbal. 

Opbrengst belangrijk voor jeugdvoetbal AMVJ
Afgelopen jaar hebben meer dan 70 kinderen loten verkocht voor AMVJ voetbal en hebben zo’n € 5.000 euro opgehaald. Er waren er zelfs verkopers bij die meer dan 100 loten hadden verkocht! De opbrengst van de actie is belangrijk om extra geld binnen te halen wat we gaan inzetten voor het opleiden van jeugdtrainers en nieuwe materialen zoals ballen, hoedjes en doelen.
 Van ieder verkocht lot van €3 gaat er maar liefst €2,40 naar onze club!

Beloning voor jeugdige lotenverkopers
Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen voor de kopers van de loten, maar ook zijn er leuke beloningen voor onze jeugdleden die loten verkopen:

 • 35 loten een mooie classic derby star voetbal
 • 60 loten een bal & AMVJ trainingsshirt
 • 75 loten een bal & AMVJ rugzak
 • 80 loten een bal & AMVJ trainingspak

En voor degene van AMVJ die de meeste loten verkoopt wachten er 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van Ajax!

Grote Clubactie

Tips om je te helpen bij de verkoop
Kijk de leuke video van onze topverkopers Thei en Tom hoe zij zoveel mogelijk loten weten te verkopen. Alvast drie tips:

  1. Zet je eigen doel. Hoeveel loten wil je gaan verkopen? Zet dat voorop je boekje.
  2. Vertel dat je loten verkoopt om jouw voetbalclub te helpen en dat de koper kans maakt op fantastische prijzen zoals een auto of 100.000 euroBel eerst je favoriete opa, oma, oom, tante en vraag hem of haar een flink aantal loten te kopen. Bel daarna de andere familieleden, vrienden of ga langs bij buren. Ben je bij familie of een feestje? Vraag dan meerdere mensen en laat ze tegen elkaar opbieden hoeveel loten ze van jouw gaan kopen.
  3. N.B. Zorg dat alle (incasso)gegevens goed zijn ingevuld anders wordt er geen lot verkocht.

   Drie manieren om loten te verkopen:

   1. Eenvoudig online loten verkopen

   Als je familie wat ver weg woont, kunnen ze ook online gemakkelijk loten kopen. Je kunt ze gewoon een e-mail sturen met de link naar jouw persoonlijke actie pagina. Daar krijg je binnenkort bericht van. Zo tellen de online verkopen ook mee voor jou verkoopresultaten.

   1. Superlot

   Ken je iemand die graag iets meer wil doen voor onze club: kies dan voor het Superlot. Een bundel van 50 loten voor de prijs van 150 euro. De koper maakt kans op een clinic van een bekende sporter. Meerdere superloten zijn ook mogelijk. De koper van een superlot kan de loten ook weggeven aan familie of personeel. Leuk als gift of kado voor sinterklaas of kerst. Wil jij een of meerdere superloten? Stuur dan een bericht naar: emielobdeijn@amvjvoetbal.nl

   1. Loten verkopen met het papieren boekje

   Op een lot in een boekje kan een koper één of meer loten kopen. Hij of zij vult NAW-gegevens in, het IBAN-nummer, zet een handtekening en een datum. Zonder de handtekening is een lot niet geldig en kan er niet geïncasseerd worden. Tip: Op een lot staat namelijk een QR-code en een weblink. Kopers kunnen de QR-code scannen met hun mobiel of de weblink gebruiken en kunnen zodoende mobiel loten kopen. Ongeacht de wijze van loten verkopen, kinderen hoeven niet met geld over straat.

   Boekjes inleveren in de week van 8-13 November

   Controleer goed of alle gegevens & handtekening voor de incasso zijn ingevuld. Zet duidelijk de naam van uw kind op het boekje. Het boekje van je kind met de verkochte loten kun je inleveren tijdens de week van 8-13 november bij Ted Bergkamp hoofdtrainer van de JO8-13 of op zaterdag bij Kaj ter Hoeve (Guppen). Inleveren bij Steef Schelling van de wedstrijdtafel is ook mogelijk.

   Hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage