Grote Clubactie gestart: help het jeugdvoetbal van AMVJ

De jaarlijkse Grote Clubactie is weer van start gegaan en is voor onze club een fantastische mogelijkheid om wat extra geld binnen te halen voor het jeugdvoetbal. 

Opbrengst belangrijk voor jeugdvoetbal AMVJ

Afgelopen jaar hebben meer dan 40 kinderen loten verkocht voor AMVJ voetbal en hebben zo’n 3000 euro opgehaald. Er waren er zelfs verkopers bij die 76 loten hadden verkocht. De opbrengst van de actie is belangrijk om extra geld binnen te halen wat we gaan inzetten voor het opleiden van jeugdtrainers en nieuwe materialen zoals ballen, hoedjes en doelen. Van ieder verkocht lot van €3 gaat er maar liefst €2,40 naar onze club!

Beloning voor jeugdige lotenverkopers

Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen voor de kopers van de loten, maar ook zijn er leuke beloningen voor onze jeugdleden die loten verkopen:

• bij 30 loten een mooie voetbal
• bij 60 loten een bal & AMVJ trainingsshirt
• bij 70 loten een bal & AMVJ rugzak
• bij 80 loten een bal & AMVJ trainingspak

En voor degene van AMVJ die de meeste loten verkoopt wachten er 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van Ajax!

Tips om je te helpen bij de verkoop

Kijk de leuke video van onze topverkopers Thei en Tom hoe zij zoveel mogelijk loten weten te verkopen. Alvast vier tips:

  1. Zet je eigen doel. Hoeveel loten wil je gaan verkopen? Zet dat voorop je boekje.
  2. Vertel dat je loten verkoopt om jouw voetbalclub te helpen en dat de koper kans maakt op fantastische prijzen zoals een auto of 100.000 euro
  3. Bel eerst je favoriete opa, oma, oom, tante en vraag hem of haar een flink aantal loten te kopen. Bel daarna de andere familieleden, vrienden of ga langs bij buren
  4. Ben je bij familie of een feestje? Vraag dan meerdere mensen en laat ze tegen elkaar opbieden hoeveel loten ze van jouw gaan kopen.

N.B. Zorg dat alle (incasso)gegevens goed zijn ingevuld anders wordt er geen lot verkocht.

Drie manieren om loten te verkopen:

  1. Eenvoudig online loten verkopen

Als je familie wat ver weg woont, kunnen ze ook online gemakkelijk loten kopen. Je kunt ze gewoon een e-mail sturen met de link naar jouw persoonlijke actie pagina. Daar krijg je binnenkort bericht van. Zo tellen de online verkopen ook mee voor jou verkoopresultaten.

  1. Superlot

Ken je iemand die graag iets meer wil doen voor onze club: kies dan voor het Superlot. Een bundel van 50 loten voor de prijs van 150 euro. De koper maakt kans op een clinic van een bekende sporter. Meerdere superloten zijn ook mogelijk. De koper van een superlot kan de loten ook weggeven aan familie of personeel. Leuk als gift of kado voor sinterklaas of kerst. Wil jij een of meerdere superloten? Stuur dan een bericht naar: emielobdeijn@amvjvoetbal.nl

  1. Loten verkopen met het papieren boekje

Op een lot in een boekje kan een koper één of meer loten kopen. Hij of zij vult NAW in, het IBAN-nummer, zet een handtekening en een datum. Zonder de handtekening is een lot niet geldig en kan er niet geïncasseerd worden.

Tip: Op een lot staat namelijk een QR-code en een weblink. Kopers kunnen de QR-code scannen met hun mobiel of de weblink gebruiken en kunnen zodoende mobiel loten kopen.

Ongeacht de wijze van loten verkopen, kinderen hoeven niet met geld over straat.

Boekjes inleveren tot en met 14 november

Controleer goed of alle gegevens & handtekening voor de incasso zijn ingevuld. Zet duidelijk de naam van uw kind op het boekje. Boekjes met verkochte loten kun je inleveren in de week van 9-13 november bij de hoofdtrainer, Daan van Hees. Of bij de Guppen trainer Kaj ter Hoeve. Online loten verkopen kan nog tot 24 november. Heb je al een boekje vol en wil je een nieuwe, stuur dan een verzoek naar: dicktichelaar@amvjvoetbal.nl. Inleveren kan ook door het boekje te deponeren in brievenbus van E. Obdeijn, Rooseveltlaan 197-I.

Hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage

Met vriendelijke groet,

Lex van Hees
Voorzitter AMVJ Voetbal