Gelieve niet uw auto parkeren op het grasveld

Het toppunt is bereikt!! De geparkeerde auto’s staan bijna tot het fietspad van de Kalfjeslaan!! Het moge duidelijk zijn dat dit NIET de bedoeling is.

De ouders van minderjarige leden parkeren hun auto op het gras, buiten de poort links voor het clubhuis, en niet in de parkeervakken aan de andere zijde.

Dat levert gevaarlijke situaties op omdat veel jeugd met de fiets langs die auto’s over het fietspad naar het bruggetje naar de Kalfjeslaan moet fietsen. En als de betreffende auto’s op datzelfde moment willen wegrijden, dan is een ongeluk zo gebeurd.

Buiten dat is het simpelweg niet toegestaan op het gras te parkeren, ongeacht of het rood/witte paaltje er wel of niet staat. Hou er rekening mee dat de Gemeente handhavend kan en zal optreden. Een boete kost 104,00 en inmiddels zijn er boetes uitgedeeld.

Waar kan je wel je auto parkeren?
Rond AMVJ zijn genoeg parkeermogelijkheden op beperkte loopafstand. Tegenover VVV en dan is het een stukje (warm)lopen. Ook aan de andere kant via de Beneluxbaan/ Saskia van Uylenburgweg is een enorm groot parkeerterrein. Of kom op de fiets.

Wij verwachten dat de leden en ouders gedisciplineerd genoeg zijn om de auto voortaan te parkeren op de wel toegestane plekken en de gevaarlijke situaties zoals beschreven zich niet meer voordoen.