Ga je stoppen met voetbal bij AMVJ?

We hopen natuurlijk van niet, maar als je toch besluit te stoppen met voetballen bij AMVJ, meld je dan vóór 20 mei af via het contactformulier op de website. Kies voor ‘Lidmaatschap’. Let op: Afmelden bij de teamleider is NIET gelijk aan uitschrijven. Voor het opzeggen na 20 mei is een beleid opgesteld waarin o.a. is vastgesteld wat de regels zijn als je na 20 mei je lidmaatschap opzegt.

Zoals ieder seizoen vragen we onze leden in dit jaargetij om alvast na te denken over het volgende seizoen. Want hoewel er nog veel onduidelijk is, gaan we ervan uit dat we in september weer gewoon met de competitie gaan beginnen.

Ga jij door, stop je met voetbal of ga je bij een andere vereniging spelen? Wij horen dat graag zo snel mogelijk. De voorbereidingen voor de teamindelingen voor volgend seizoen zijn, met name bij de jeugd, namelijk al in volle gang. We moeten namelijk begin juni alle teams inschrijven bij de KNVB zodat de bond de competities kan gaan indelen. Daarom is het voor ons dus van belang om tijdig te horen of je stopt of naar een andere vereniging gaat. Als je lekker bij AMVJ blijft voetballen hoef je verder niks te melden.

We hopen natuurlijk dat iedereen volgend seizoen lekker door voetbalt bij AMVJ!