Niet gecategoriseerd

Ga je dit jaar ook mee naar Heeg?

Ook dit jaar organiseert AMVJ Voetbal een voetbalkamp voor de jeugd. Het kamp vindt plaats van vrijdag 5 juni t/m zondag 7 juni. 

 
We verblijven wederom in de Stayokay te Heeg in Friesland. Heeg ligt op ongeveer 125 km van Amsterdam. De Stayokay is een jeugdherberg, die prachtig aan het water ligt. We hebben daar heerlijk de ruimte. 
 
Wat gaan we doen?
 
Het weekend staat uiteraard in het teken van voetbal. Vrijdagavond starten we met een AMVJ zaalvoetbaltoernooi en een behendigheidsspel. Op zaterdag zijn we te gast bij de voetbalvereniging V.V. Heeg voor een spannend toernooi. En ook dit jaar wordt er weer gestreden om de penaltybokaal! 
 
Zondag gaan we als afsluiting naar het prachtige zwembad in Joure of kan er worden gevist bij de Stayokay. Om ongeveer 16.30 uur zijn we weer terug zijn in Amsterdam.
 
Voor wie is het?
 
Inschrijving staat open voor de F-, E- en D jeugd. Vanwege de ligging aan het water moet je wel kunnen zwemmen (A diploma verplicht)! 
 
Wat kost het?
 
Wil je ook graag mee naar Heeg dit jaar? Deelname kost € 100,- per kind dat lid is van AMVJ, voor een 2e derde lid €50 en voor een 3e lid €75. Het bedrag dient VOORAF betaald te worden.

 
Hoe geef ik mijn kind(eren) op?

Inschrijven doe je door de bijdrage per kind over te maken op rekening NL55 INGB 0003246105 ten name van AMVJ afdeling Jeugdvoetbal onder vermelding van :

HEEG, de VOOR- EN ACHTERNAAM VAN uw KIND, het AMVJ TEAM. Dus bij.v HEEG, Jaap Stam, D3

Vergeet dit niet te vermelden, anders wordt het een zoekplaatje, dus HEEG+ NAAM+ TEAM!

 
Wie zorgt voor de begeleiding?
 
Normaal gesproken zijn dit de leider of coach van het team en een ouder, maar het staat teams vrij om meerdere ouders als begeleiders te laten meegaan. Het is ook mogelijk te varieren, bijvoorbeeld dat van vrijdag op zaterdag 2 ouders meegaan en van zaterdag op zondag 2 andere begeleiders. We hebben 120 plekken, inclusief begeleiders. Geef je dus snel op!
 
Voor leiders / trainers: Kan mijn hele team mee?
 
Dat is natuurlijk wel zo gezellig, maar geen verplichting. Je kunt ook, met een deel van je team komen. 
 
Bij wie kan ik terecht met vragen?
 
Stuur een e-mail naar: amvj.heeg@yahoo.com Cella Emerins en Sonja Zandbergen helpen je graag. Om een goede indruk van het Heegweekend te krijgen, kijk op: www.amvjvoetbal.nl/heeg
 
GEEF JE ZOON of DOCHTER SNEL OP VOOR EEN ONVERGETELIJK VOETBALKAMP IN HEEG!