Ga als voetballer ook tennissen bij AMVJ met flink voordeel

AMVJ Tennis biedt een voordelig lidmaatschap aan voor leden van AMVJ Voetbal en AMVJ Hockey. Zo heb je nog meer plezier van onze omni-vereniging. Trek je kicksen uit en doe je tennisschoenen aan!

De aanbieding is als volgt:

senioren volledig lidmaatschap: € 165,-
studenten volledig lidmaatschap: € 120,- (bewijs van inschrijving sturen naar info@amvjtennis.nl)
jeugdlidmaatschap 4 t/m 17 jaar: € 80,-

Alle bedragen zijn inclusief eenmalig entreegeld van 25 euro. Automatische incasso is verplicht en levert 7,50 euro korting op.

Inschrijven gaat via deze link. Vul naast je keuze van het lidmaatschap OMNIKORTING in zodat het gereduceerde tarief van toepassing is. AMVJ Tennis kan bij Voetbal navragen of je inderdaad voetballid bent.

AMVJ Tennis heeft 6 gravelbanen en 2 all weather banen. De all weather banen blijven ook open in de wintermaanden (november t/m maart). Een prima manier om de winterstop en de zomer conditioneel goed door te komen!

Je hebt als volledig lid speelrecht op alle dagen van de week van 9-23 uur. Jeugdleden hebben geen speelrecht in het weekend. Als volledig lid/student kun je ook inschrijven voor de Open Toernooien van de KNLTB (maar nu helaas even niet wegens de Corona beperkingen). Als je belangstelling hebt voor tennisles kun je contact opnemen via info@amvjtennis.nl. Maar ook als je andere vragen hebt.

Het lidmaatschap eindigt op 31 maart 2021. Opzeggen moet voor 15 december 2020 gebeuren, anders wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.