Facturen Contributie seizoen 2024-2025

Beste AMVJ-ers,

Op de Algemene Ledenvergadering van donderdag 17 oktober 2024 is de contributie vastgesteld voor het seizoen 2024-2025.

Per categorie is het contributiebedrag als volgt:

-Junioren (t/m O19) 257,50 euro

-Studenten                  257,50 euro

-Senioren                    287,50 euro

-Guppen                      135,00 euro (de Guppen worden in februari apart gefactureerd)

Hoe verder?
De facturen worden via onze partner ClubCollect verstuurd naar de bij AMVJ-Voetbal bekende e-mailadressen. In de e-mail van ClubCollect staat een link met een inlogcode naar jouw persoonlijke Betaalpagina. Op jouw Betaalpagina kun je vervolgens kiezen voor betaling van het hele bedrag ineens (via Ideal of automatische incasso) of in 3 opeenvolgende termijnen via automatische incasso (oktober, november, december). Bij (gespreide) betaling via automatische incasso kun je zelf de gewenste incassodatum kiezen.

Let op: als voor de eerste uiterste betaaldatum geen betaalkeuze is gemaakt, gaan wij over tot automatische incasso van het HELE contributiebedrag in 1 keer. Bij stornering van de incasso brengen wij bij de volgende incassopoging administratiekosten in rekening.
Zo nodig kun je door een medewerker van ClubCollect (namens AMVJ-Voetbal) gebeld worden om je eraan te herinneren dat de betaling van de contributie nog open staat.

Wijzigingen?
Zijn jouw gegevens gewijzigd (bijvoorbeeld huisadres, mailadres, 06 of IBAN)? Geef dat dan ook door via jouw Betaalpagina bij ClubCollect, zodat wij dit automatisch in onze administratie kunnen verwerken.

Jeugdfonds/Stadspas
Ouders die voor hun kinderen gebruikmaken van het Jeugdfonds Sport Amsterdam of van de Stadspas Amsterdam, vragen wij om de aanvraag (voor zover al niet gedaan) zo spoedig mogelijk in te dienen. Gebruikers van de Stadspas kunnen daarvoor een foto sturen van de achterkant van hun Stadspas naar penningmeester@amvjvoetbal.nl.

Als je verder nog vragen hebt over de contributie voor het seizoen 2024-2025, stuur dan een mail naar penningmeester@amvjvoetbal.nl. Of stuur een bericht via jouw Betaalpagina bij ClubCollect.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking en nog een mooi seizoen gewenst.

Robbert Veltman – penningmeester AMVJ-Voetbal