Koop nu je loten voor AMVJ Voetbal

De jaarlijkse Grote Clubactie is weer van start gegaan en is voor onze club een fantastische mogelijkheid om wat extra geld binnen te halen voor het jeugdvoetbal. Afgelopen jaren hebben we daar zo rond de 5000 euro mee binnengehaald en als we dat dit jaar weer voor elkaar krijgen dan kunnen we nieuwe jeugdtrainers opleiden (2 jarig programma) en extra materialen voor de trainingen aanschaffen.

Van ieder verkocht lot van €3 gaat er maar liefst €2,40 naar onze club!

Beloning voor jeugdige lotenverkopers

Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen voor de kopers van de loten, maar ook zijn er leuke beloningen voor onze jeugdleden die loten verkopen:

  • Bij verkoop van meer dan 35 loten beloont AMVJ een kind met een nieuwe voetbal en krijgt je van de Grote Clubactie een voucher voor een pretpark
  • Bij meer dan 80 loten ontvangt de verkoper naast een bal ook een trainingspak
  • Guppen die meer dan 70 loten verkopen, ontvangen naar een bal, een wedstrijdshirt met hun naam erop
  • En voor degene van AMVJ die de meeste loten verkoopt wachten er 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van Ajax!
  • Nieuw: Het team in jouw leeftijdsgroep dat het meeste loten verkoopt, mag naar het Tikibad of naar de attracties in Duinrell.

Tip: hoe verkoop je zoveel mogelijk loten?

Kijk het interview met Thei en Tom hoe zij zoveel mogelijk loten weten te verkopen. Bekijk onderstaande video samen met je kind. Wellicht dat het hem of haar inspireert.

Drie manieren om loten te verkopen:

1. Eenvoudig online loten verkopen

Als je familie ver weg woont, kunnen ze ook online gemakkelijk loten kopen. Je kunt ze gewoon een e-mail sturen met de link naar jouw persoonlijke actie pagina. Daar krijg je binnenkort bericht van. Zo tellen de online verkopen ook mee voor jou verkoopresultaten.

2. Superlot

Ken je iemand die graag iets meer wil doen voor onze club: kies dan voor het Superlot. Een bundel van 50 loten voor de prijs van 150 euro. De koper maakt kans op een clinic van een bekende sporter. Meerdere superloten zijn ook mogelijk. De koper van een superlot kan de loten ook weggeven aan familie of personeel. Leuk als gift of kado voor sinterklaas of kerst. Wil jij een of meerdere superloten? Stuur dan een bericht naar: emielobdeijn@amvjvoetbal.nl

3. Loten verkopen met het papieren boekje

Op een lot in een boekje kan een koper één of meer loten kopen. Hij of zij vult NAW in, het IBAN-nummer, zet een handtekening en een datum. Zonder de handtekening is een lot niet geldig en kan er niet geïncasseerd worden. Laat de koper de QR-code scannen en hij/zij kan op jouw verkooppagina invoeren: Naam, het IBAN-nummer, en het aantal loten.  Vertel dat het om een eenmalige machtiging gaat en dat men een mail ontvangt van de Grote Clubactie met de nummers van de loten

Ongeacht de wijze van loten verkopen, kinderen hoeven niet met geld over straat.

Boekjes inleveren tot en met 19 november

Uw kind heeft tot en met zaterdag 19 november de tijd om loten te verkopen. De lotenboekjes worden komende week op de training uitgedeeld. Heb je ze gemist, haal ‘m dan op zaterdag eentje in de kantine op bij Steef. Bij hem kun je ook je volle boekje inleveren.

Direct online loten kopen

Iedereen die onze club een warm hart toedraagt, kan mee doen aan de actie. Ga naar onze AMVJ Grote Clubactie pagina. Loten koop je dan door op ‘steun ons’ te klikken. Vervolgens vul de koper zijn of haar gegevens in en hoeveel loten je wilt. En klaar ben je.

Hartelijk dank alvast voor je inzet en bijdrage.