Niet gecategoriseerd

D3 Kampioen!

Eigenlijk waren ze het vorige week al, maar nu is het echt, de jongens van de D3 zijn kampioen geworden in hun laatste wedstrijd van dit seizoen tegen SDW.

Na de 0-1 door SDW regende het kansen, Thom Obdeijn miste voor een half open doel, Sem de Breejen joeg een penalty op de paal en Amstel Regtien kwam voor de keeper maar wist niet scoren.

Uit een afgeslagen voorzet prikte Thom de 1-1 binnen en kort daarna prikte Vito de la Vita een hoekschop van dicht bij in de hoek.

Amstel Regtien zorgde voor 3-1 na een fraaie steekpass van Guillaume Bernard. Guillaume had de 4-1 en 5-1 op de schoen maar werd net van scoren afgehouden door de tegenstander.

Na rust leverde Nour Hafez binnen 5 minuten een hattrick af door vanaf de middenlijn na goede passes van Amstel en Olivier timmerman alleen voor de keeper te verschijnen en rustig af te ronden: 6-1.

Sdw bleef sportief voetballen en uit een van richting veranderd schot en een uitgespeelde aanval kwam de eindstand op 6-3.