Niet gecategoriseerd

Column van het bestuur

Welkom op onze prachtige nieuwe site! Wij willen dit stuk ook graag gebruiken om Lex te bedanken voor al zijn inzet aan deze site. Het is aan hem te danken dat we nu op deze mooie site kunnen rondsurfen.

Het zijn roerige tijden op Sportpark ’t Loopveld. De gemeente is aan het onderzoeken hoe het sportpark zo optimaal mogelijk heringericht kan worden. Dit is een klus vol uitdagingen. Er staan belangen van Tennis, Golf, Honkbal en Softbal, Korfbal, Hockey en Voetbal op het spel. Wij, als AMVJ-voetbal bestuur, hebben als uitdaging om onze belangen te verdedigen en om daarnaast naar een sportpark-brede oplossing te zoeken. Afgelopen week is er namens de AMVJ Omni vereniging een plan naar de gemeente opgestuurd waarin de belangen van elke club zo goed mogelijk zijn vertegenwoordigd. Wij zijn tevreden over dit plan. Het zal onze faciliteiten verbeteren en ons meer ruimte geven dan we nu hebben. Het is nu afwachten wat de gemeente gaat doen. Zij zijn per slot van rekening eigenaar van het sportpark!

Naast deze sportpark brede ontwikkelingen zijn er natuurlijk ook voetbal specifieke onderwerpen waar we het graag even over willen hebben.
Jullie hebben het vast allemaal zien staan. Het prachtige Club van 100 bord naar ons hoofdveld. Het bord begint zich langzaam te vullen met mensen die AMVJ een (bijzonder) warm hart toe dragen. De Club van 100 heeft als doel om met het ingezamelde geld te besteden aan een of meer investeringen in en/of activiteiten rond AMVJ voetbal. Als lid mag je meebeslissen over de besteding! Zo draagt de club van 100 bij aan de groei van onze mooie club. Wil je lid worden van de club van 100, surf naar het Club van 100 gedeelte van de site en vul het formulier in! Hoe meer leden, des te meer er bereikt kan worden!

De afgelopen tijd is er veel rumoer rondom voetbal als sport. De incidenten stapelen zich helaas in rap tempo op. Wij doen er alles aan om als AMVJ boven dit soort zaken te staan. Maar daar hebben we jullie hulp ook voor nodig, binnen en buiten het veld. Een AMVJ’er hoort zich als AMVJ’er te gedragen. Incidenten zoals bij andere clubs, horen bij onze club niet thuis.
Steef heeft een column geschreven over dit actuele onderwerp. Deze is elders op de site te vinden!

Verder gaan er begin juni ruim 70 enthousiaste AMVJ’ers weer richting Heeg. Om, geheel volgens onze AMVJ traditie, het seizoen spetterend af te sluiten.

Tot slot, wensen wij jullie allemaal heel veel succes maar vooral plezier bij de laatste paar wedstrijden van het seizoen. Vergeet daarbij nooit dat Respect erg belangrijk is. Respect voor je team, de tegenstander en de scheidsrechter!

Met sportieve groet,

Het Bestuur