Bondscoach Sarina Wiegman verrast AMVJ met driejarig ING sponsorcontract

ING gaat AMVJ financieel ondersteunen bij het ontwikkelen van het meisjes- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging. Dat maakte bondscoach Sarina Wiegman bekend tijdens een online bijeenkomst dinsdagavond 23 juni. AMVJ behoort tot een van de 60 winnende clubs (van de 300) die door een jury uitgekozen werd als winnaar. Het bestuur heeft samen met Jeltsje Cusveller en Lotte Oldegbers de afgelopen maanden hard gewerkt aan de pitch. We zijn dan ook ontzettend blij met het driejarig sponsorcontract.

De komende drie jaar ontvangt AMVJ een sponsorbedrag van 2500 euro per seizoen om de vrouwentak verder te integreren binnen de vereniging. De precieze invulling moet nog verder uitgewerkt worden, maar de bijdrage zal gebruikt worden voor sportieve doeleinden, het opleiden van vrouwelijke trainers/scheidsrechters en het organiseren van events.

Het bestuur en de vrouwentak van AMVJ Voetbal zijn ontzettend blij met de bijdrage. Ook bij ons groeit het vrouwenvoetbal in rap tempo. Met de jaarlijkse bijdrage kunnen we deze mooie ontwikkeling verder vormgeven en uitbouwen. Via deze weg willen we onze grote dank en waardering uitspreken naar Jeltsje Cusveller en Lotte Oldegbers voor het schrijven van de pitch en ING voor het sponsorcontract. Dankzij jullie kunnen we het vrouwenvoetbal een boost geven.