Sneak Peak: De Bingo prijzen

Zaterdag 23 mei is bingo avond bij AMVJ. In aanloop naar de bingo-avond, onthullen we om de paar dagen een aantal prijzen. Er zijn twee prijscategorieën: de Grote Bingo- en Kinderbingo prijzen. De teamprijzen worden verdeeld over beiden bingo’s.

 

Grote Bingo prijzen

2x tickets voor Het Amsterdamse Verbond/Kingsland/Lil Kleine album tour
Onze sponsor 4PM Entertainment stelt 2 eventtickets voor grote shows ter beschikking! Als winnaar kun je kiezen uit Het Amsterdamse Verbond 2021, Kingsland 2021 of de Lil Kleine nieuwe album tour 2021.


Giftcard Sushito twv. 30 euro
Onze kersverse nieuwe sponsor heeft een giftcard ter waarde van 30 euro voor Sushito beschikbaar gesteld. Houd je van Poké bowls of Sushi Burritos? Dan weet jij wel raad met deze prijs.


AMVJ Surf Ponshow
Onze sponsor O-Break stelt een supervet Surf Ponshow ter beschikking in de kleuren van AMVJ. Dus kom je vaak op het strand, of houd je van surfen, dan is dit iets voor jou! Win je de ponshow niet, maar wil je ‘m toch in huis halen. AMVJ’ers krijgen tijdelijk 10% korting op het assortiment (couponcode: AMVJ2020). Zie de website.


2x Muta voetballen
Kledingleverancier Muta Sport bv. stelt 2 ballen beschikbaar als prijzen voor de Grote Bingo!


Biologisch Neleman Wijnenpakket namens Citroboutique
Onze sponsor Citroboutique stelt 3 leuke flessen mousserende wijn ter beschikbaar. Het is geen Champagne, maar wel goede wijn van Neleman en dus ook nog biologisch!


Daghap voor 2 personen van de kantine
Koen en Rodney stellen een daghap naar keuze beschikbaar namens de kantine van AMVJ! Je kunt samen met iemand anders genieten van één van de hoogstandje van onze eigen kantine op een datum naar keuze.


2 entreebewijzen voor een opname van ‘All You Need is Love’
Endemol nodigt de winnaar van deze prijs uit voor een bezoekje aan een opname van All You Need is Love met Robert ten Brink.


Kinder Bingo prijzen

2 tickets voor FRIS
4PM Entertainment geeft twee entreekaarten weg voor het beroemde FRIS feest. FRIS is al 10 jaar hét feest voor jongeren van 12 t/m 16 met de vetste DJ’s & artiesten in clubs door heel NL


Privé voetbalclinic door Ted Bergkamp
Onze eigen Ted Bergkamp (eigenaar van de AmsterdamscheVoetbalAcademie) stelt een prive voetbalclinic beschikbaar voor de kinderbingo. In een één op één sessie leert hij je verschillende voetbaltechnieken die goed van pas kunnen komen.


2 tickets voor het Verzetsmuseum
Namens het Verzetsmuseum mogen we 2 tickets weggegeven als prijs voor de bingo. Het Verzetsmuseum vertelt het verhaal van vervolging, collaboratie en verzet in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog.


2 Muta voetballen
Kledingleverancier Muta Sport bv. stelt 2 ballen beschikbaar als prijzen voor de Grote Bingo!


2x 2 Entreekaarten voor het Tropenmuseum
Ook het Tropenmuseum stelt 2x 2 entreekaarten voor het Tropenmuseum in Amsterdam Oost. Tropenmuseum, een museum over wereldculturen, gevestigd in een van de mooiste museumgebouwen van Amsterdam.


2 Entreekaarten voor het Ecomare op Texel
Ben je een fan van zeehonden en andere zeedieren? Dan is deze prijs iets voor jou! Ecomare is het centrum voor wadden en Noordzee op het Noord-Hollandse waddeneiland Texel. Het combineert opvang van zeehonden en vogels met een natuurmuseum en zeeaquarium. Twee bruinvissen en vijftien zeehonden worden er permanent opgevangen


Teamprijzen

Spelersbus – Groengrijsbus
Altijd al eens met een spelersbus naar je uitwedstrijd willen gaan? Grijp je kans! Eric Junge van de GroenGrijsbus, waar menig AMVJ’er al eens eerder mee vervoerd werd, stelt zijn bus beschikbaar als prijs voor de bingo!


Indoor Beachvoetballen bij Beach Sport Center
Een uur lang beach voetballen voor je hele team! The Beach is dé indoor strandlocatie van Nederland en is gevestigd in de oude bloemenveiling van Aalsmeer.