Niet gecategoriseerd

Bericht van bestuur

Het doet ons veel deugd jullie mee te kunnen delen dat we van de opbrengsten van de Grote Clubactie een set nieuwe trainingsdoeltjes hebben kunnen kopen. Voor degene die zich voor deze actie ingezet hebben, geldt: Goed bezig!!

Degene die 20 loten of meer hebben verkocht hebben dan ook een mooie prijs verdiend. Zij kunnen een bal ophalen bij 100% voetbal of een kortingsbon krijgen voor een trainingspak. Jullie hebben dit verdiend!

Wij hopen volgend jaar nog meer loten te kunnen verkopen tijdens deze Grote Clubactie, mochten jullie nog tips weten dan horen wij dit graag!

Nog meer goed nieuws, want een aantal enthousiaste leden zijn bezig om een voetbalschool op te zetten voor de jeugd op vrijdag. Dit zal 30 euro kosten voor 20 vrijdagen. Wij hopen dat dit enthousiasme door velen gedeeld zal worden om zo, AMVJ op een sportieve manier nog beter te maken.

Voor de senioren onder ons is er ook goed nieuws, op 14 december houden wij een kerstborrel voor alle senioren teams, club van 100 leden en vrijwilligers. Dit zal plaatsvinden in Cafe Kiebert (Marathonweg 2). Wij hopen dat jullie in grote getalen aanwezig zullen zijn, zodat er meer contact is tussen alle leden van de AMVJ-familie. Wij hopen jullie daar in grote getalen te zien!

Let op! Op 25 november zal de contributie weer worden afgeschreven.

Ik hoop dat jullie nu weer volledig op de hoogte zijn. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar!

Met sportieve groet,

Bram Vreugdenhil