Niet gecategoriseerd

AMVJ wint en blijft koploper

AMVJ heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. Op bezoek bij Monnickendam wist de ploeg van Maurice Kuijper met 0-4 te winnen. Een geweldige prestatie, omdat concurrent AFC verloor bij EVC.

Een dubieuze penalty en rode kaart voor Monnickendam leidden de ruime overwinning in. Na 20 minuten werd de keeper van Monnickendam na een vermeende tackle naar de kant gestuurd. Penaltyspecialist Jonne Seriese maakte de 0-1.

Nog voor rust zorgde Wieger Visser voor de 0-2. Een goede aanval met onder andere knap werk van Chris- en René Boer leverde de tweede treffer op.

Een paar minuten na rust tekende René Boer aan voor de 0-3. Daan van den Driest zorgde uiteindelijk voor de 0-4 eindstand.

De andere topper in de zaterdag 2e klasse tussen sv Marken en HBOK werd wegens een niet bespeelbaar veld afgelast.

Op 15 februari komt EVC naar AMVJ. Volgende week is er geen programma. De wedstrijd van AMVJ 2, uit tegen DVVA, werd afgelast.