AMVJ Voetbalkamp 2023 bijna vol!

Over een maand, op 24 juli, is het zo ver: de start van het derde AMVJ Voetbalkamp. Een week lang (tot 28 juli) organiseert AMVJ voor jeugd tot en met 15 jaar een “spetterend voetbalkamp”. We hebben al heel veel inschrijvingen binnen, maar boeken kan nog steeds. Wacht je te lang? Dan loop je wel de kans dat je een bordje “uitverkocht” op de site ziet staan. Naast het prachtige programma nog een reden om je snel in te schrijven op de speciale site: amvjvoetbalkamp.nl

Nieuw: Driedaagse tickets!
Vanwege de grote vraag naar losse tickets hebben we besloten om nu ook meerdaagse tickets aan te bieden. Als je niet de volle vijf dagen wilt komen, kom dan op drie vaste dagen: MA-DI-WOE.
Schrijf je in voor drie dagen

Meer over het Programma
We hebben een in alle opzichten spetterend programma neergezet.
Voetbal staat natuurlijk centraal, maar elke dag heeft zo zijn eigen thema zoals “Scoren”, “Techniek” en “Matchday”. Daarnaast halen we nog meer uit de kast: een FIFA toernooi, spelen met grote luchtkussens en niet te vergeten:

Woensdag 26 juli: het Waterspektakel.
Neem dan een paar droge kleren mee!

En voor alle zekerheid: De hele week staat onder de veilige leiding van een grote staf aan geschoolde begeleiders en trainers van AMVJ en andere professionals (o.m. EHBO-ers)

Heb je nog vragen over het programma of andere zaken? Kijk dan op de speciale site: voetbalkamp website.