AMVJ terug van trainingsweekend in Valencia

AMVJ is maandagavond teruggekeerd van een succesvol trainingskamp in Valencia. De selectie, bestaande uit AMVJ 1 en 2, reisde met 34 man af naar de Spaanse zon waar men zich voorbereidde op de tweede seizoenshelft. In Spanje werkte de selectie twee veldtrainingen en één strandtraining af.

Vrijdagavond vertrok AMVJ met KLM naar Valencia. De zaterdagochtend begon gelijk met een stadiontour door het prachtige voetbalstadion van Valencia CF, Mestalla.

Na de stadiontour verkende een deel van de groep het centrum van Valencia. Om 17:00 stond de eerste training op het veld op het programma.

Na de training trok de groep opnieuw de stad in voor een hapje en drankje. Om vervolgens ook het uitgaansleven van de Spaanse stad te ontdekken.

Zondagmiddag vond de strandtraining plaats. Onder heerlijke temperaturen was het genieten aan de kust waar ook diverse andere (Nederlandse) club zich voorbereidde op de tweede competitiehelft.

Maandagmiddag, vlak voor vertrek naar Nederland, werkt de ploeg nog één training af. AMVJ landde vervolgens om 19.30 op Schiphol.

De voorbereiding zit er nog niet op. De komende weken oefent de ploeg van Ricky Kumar nog tegen De Dijk en sc Buitenveldert. AMVJ 2 speelt twee oefenwedstrijden tegen Geuzen-Middenmeer en Fortius.

Op 25 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen FC Zaandam.