AMVJ op trainingskamp naar Lissabon in januari

De selectie van AMVJ vertrekt op vrijdag 12 januari voor het eerst op trainingskamp naar de Portugese hoofdstad Lissabon. Daar bereidt de ploeg van Ricky Kumar zich voor op de tweede competitiehelft.

Het is voor het eerst dat de selectie van AMVJ, bestaande uit 1 en 2, tijdens de winterstop op buitenlandstripje gaan.  De keuze voor Lissabon was snel gemaakt. De combinatie van het gunstige klimaat, de voetbalcultuur, het lekkere eten en de oneindige uitgaansmogelijkheden hebben de doorslag gegeven.

Op zaterdagmiddag zal de selectie oefenen tegen Associação Caboverdeana do Seixal op het universiteitencomplex. Dit complex ligt op steenworp afstand van Estadio Alvalade (stadion van Sporting Portugal), waar dezelfde dag de topper tussen Sporting en FC Porto plaatsvindt. Daarvoor worden nog tickets geregeld.

Op zondag werkt de selectie een training af, waarna het maandagavond per vliegtuig terugreist naar Amsterdam. Dinsdag wacht SDZ als oefenwedstrijd in aanloop naar de tweede seizoenshelft.

Zaterdag 19 januari staat AMVJ voor een loodzware opgave. Dan ontvangt het koploper vv Monnickendam op Sportpark ’t Loopveld.