Niet gecategoriseerd

AMVJ nipt langs ZOB

AMVJ heeft haar laatste thuiswedstrijd nipt gewonnen van ZOB. Op Sportpark t Loopveld wist AMVJ een achterstand om te zetten in een 2-1 overwinning.

Een benutte strafschop tegen het einde van de wedstrijd legde de ploeg uit Zuidoostbeemster over de knie.

De ploeg van Maurice Kuijper kon eindelijk weer beschikken over een aantal basisspelers. Na veel blessureleed lijkt AMVJ op tijd fit te zijn voor de nacompetitie.

Volgende week speelt AMVJ haar laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Het gaat dan op bezoek bij het altijd lastige BOL in Broek op Langedijk.

Terwijl AMVJ uitkijkt naar de nacompetitie werd HBOK vandaag kampioen. In een rechtstreeks duel met concurrent Beursbengels won HBOK met 2-1. Daardoor is het officieel kampioen van de Zaterdag 2e klasse. AMVJ feliciteert HBOK met het behalen van de titel en promotie naar de 1e klasse.

AMVJ 2 verloor haar laatste wedstrijd van Zwaluwen 30 HCSV 2. Het tweede, dat bij winst nacompetitie voor promotiewedstrijden zou hebben veilig gesteld, is nu afhankelijk van IJFC. IJFC speelt volgende week thuis tegen Zandvoort, alleen bij verlies behaalt AMVJ 2 de nacompetitie.