Niet gecategoriseerd

AMVJ KRIJGT NIEUW KUNSTGRASVELD

Het is echt waar, AMVJ Voetbal zal op korte termijn gaan beschikken over een kunstgrasveld voor voetbal! Na oververhitte discussies en afwegingen is het dan nu definitief.

Per 1 oktober 2013 zal AMVJ Voetbal kunnen trainen op nieuwe trainingsvelden die aan de normen van de KNVB voldoen.

Samen met korfbalclub Oranje Nassau zal het veld verdeeld worden. Eind augustus zullen de werkzaamheden aan het nieuwe veld beginnen, de oplevering is al een maand later.

Momenteel wordt er al hard gewerkt aan veld 1 en veld 2 om een nieuw drainagesysteem te bouwen waardoor het water in de toekomst beter kan worden afgevoerd naar de omliggende sloten.

Niet alleen AMVJ Voetbal zal worden aangepakt, ook hockey wordt de komende tijd flink uitgebreid.

Renovatie veld 3 (Amvj Hockey)
Nieuwbouw veld 2 (Amvj Hockey)
Reparatie Veld 9 (Amvj Hockey)
Ombouw veld 10 (Amvj Voetbal en Korfbal)
Nieuwbouw veld 16 (VVV Hockey)
Nieuwbouw veld 17 (VVV Hockey)

De korfballers spelen en trainen in oktober nog buiten, daarna begint hun zaal seizoen en hebben wij tot eind maart het veld voor de voetballers beschikbaar.

Het is nog niet duidelijk waar AMVJ Voetbal kan trainen tussen 1 augustus en eind september. De hockeyvelden liggen voor de hand maar wegens de werkzaamheden aan het hockeyveld, is het nog onduidelijk of er wel op gevoetbald mag worden.

Jarenlang is bij AMVJ Voetbal gepleit voor een nieuw kunstgrasveld. Vorig jaar was de club er dichtbij maar doordat de verenigingen onderling bij AMVJ er niet uit kwamen, werd toen besloten het veld aan sv Rap te geven.

Eerder dit jaar stond op deze website een oproep om een petitie te ondertekenen. Dat leverde een hoop publiciteit en stemmen op.

Eindelijk kan het boek gesloten worden en kunnen alle voetballers van AMVJ vanaf oktober op een veld trainen waar al zolang op gewacht is!