Niet gecategoriseerd

AMVJ komt te kort tegen AFC

Het eerste van AMVJ is er niet in geslaagd de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. Op de velden van AFC werd gelijkgespeeld.

Al na 10 minuten spelen stond AMVJ met 2-0 achter. Het werd nog erger, na een half uur vergrootte AFC de voorsprong naar 3-0. Vlak voor rust deed AMVJ via een penalty iets terug.

Na rust leek er een heel ander AMVJ de kleedkamer uit te zijn gekomen, goed combinatiespel zorgde ervoor dat al vrij vroeg in de tweede helft de 3-2 gemaakt kon worden. Niet veel later werd het zelfs 3-3.

10 minuten voor tijd kreeg AMVJ de kans op een overwinning, de scheidsrechter kende AMVJ een tweede strafschop toe, en bovendien kreeg AFC een rode kaart. Helaas werd de strafschop op de paal geschoten waardoor AMVJ genoeg moet nemen met een gelijkspel.

Het 3-3 gelijke spel is niet voldoende om de volgende ronde van de beker te halen. Eerder speelde AMVJ gelijk bij ASV Arsenal en verloor het van DAVO/United.

Volgende week begint de competitie, AMVJ reist voor het openingsduel af naar Marken.