Niet gecategoriseerd

AMVJ keert succesvol terug uit Heeg

AMVJ is zondag middag na een succesvol voetbalkamp thuis gekomen. Traditiegetrouw reist AMVJ met de jongste jeugd naar het Friese Heeg voor een driedaags voetbalkamp. Ook deze editie was er één om mooie herinneringen aan over te houden.

Vrijdagmiddag reisde de AMVJ meute af naar het hoge noorden. Tussen 17:00 en 18:00 arriveerden de meeste. Een enkeling kwam iets later aan. Na maaltijd kon het kamp beginnen met een zaalvoetbaltoernooi in Sneek. Het toernooi voor de Fjes begon iets eerder dan voor die van de E en D. Deze kwamen later aan. Het toernooi viel goed in de smaak bij de meeste. Om 22:30 verliet AMVJ Sneek en maakte het zich klaar voor de nacht.

Zaterochtend moest iedereen vroeg opstaan, al om 09:00 werd iedereen verwacht bij de plaatselijke voetbalclub VV Heeg. Daar stond een groot voetbaltoernooi te wachten. Aan het toernooien namen VV Heeg, Oudega en AMVJ deel. Na een leuk toernooi te hebben gespeeld was het tijd voor het penaltybokaal. Tot slot speelden de begeleiders tegen de jeugd. De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen door de begeleiders, tot grote verdriet van de jeugd.

Om 16:00 verzamelde iedereen zich voor de quiz. Aan de hand van fragmenten en foto’s werden vragen gesteld over alles dat met voetbal te maken heeft. De quiz werd actief gespeeld in groepjes van vier personen.

Tijdens het avondmaal werd AMVJ nog blij verrast. Op het menu stond patat. Alles en iedereen smulden van de heerlijke patatjes met hamburgers. Hierna volgde een groot waterbalonnengevecht. Het maakte heel wat los bij sommige.

Zondagmiddag sloot AMVJ passelijk af in Joure. Daar had iedereen de mogelijkheid om nog even te zwemmen in het zwembad. Om 15:00 verliet de laatste auto ‘De Stiennen Fliert’ moe, maar wel voldaan. Al met al kunnen we spreken van een geslaagd weekend en hopelijk tot volgend jaar!

AMVJ Heeg

Heeg ligt er nog steeds hetzelfde bij

AMVJ Heeg

Vlak na de prijsuitreiking van het rode draad spel

AMVJ Heeg

Heeg ligt er nog steeds hetzelfde bij

AMVJ Heeg

AMVJ’ers op de lat

AMVJ Heeg

De slaapplaats van de D en een aantal E’tjes.

AMVJ Heeg

Prijsuitreiking

AMVJ Heeg

AMVJ plundert de plaatselijke supermarkt

AMVJ Heeg

D2 met ingeslagen handel

AMVJ Heeg

Ilija en Kyle uit de D2