Niet gecategoriseerd

AMVJ doet goede zaken bij BOL

Ook de tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen heeft AMVJ besloten met een overwinning. Op bezoek bij BOL uit Broek op Langedijk wist AMVJ met een keurige 1-4 overwinning van het veld te stappen. De tweede zege op rij resulteert in een gedeelde eerste plek met SV Marken, dat volgende week bij AMVJ op bezoek komt.

Na 10 minuten spelen stond de 0-1 al op het bord. Mark Schol benutte een terechte penalty. Dat AMVJ op voorsprong kwam, was echter tegen alle verhoudingen in, BOL had de bal en creëerde meerdere kansen. Vlak voor rust komt BOL op gelijke hoogte via een vrije trap.

Na rust oogde de ploeg van Hans Schakel een stuk frisser, zo nam het het initiatief over van BOL en kwam het dan ook verdiend op voorsprong. Bram van den Driest maakte zijn tweede treffer van de competitie. Even later gooit Bram Owuso de wedstrijd in het slot, het was alweer de derde treffer van de nieuweling. Uiteindelijk is het Joram Melis die de einduitslag op 1-4 bepaalt.

Volgende week staat de koppositie op het spel, dan ontvangt AMVJ SV Marken op Sportpark 't Loopveld.