Niet gecategoriseerd

AMVJ D2 ziet Ajax van AZ verliezen

De D2 van AMVJ heeft zojuist AZ van Ajax zien winnen in een kolkende Arena. De gestaakte wedstrijd van vorig jaar werd vandaag ingehaald. Er mochten alleen kinderen met hun begeleiders bij zijn. Na negentig minuten stond de stand op 2-3 in het voordeel van AZ.

De D2 was het enige AMVJ team dat aanwezig was bij de wedstrijd. Ondanks de nederlaag van Ajax hebben de meeste zich toch kostelijk geamuseerd. Voor sommige jongens was het de eerste keer in de Arena.

De 20.000 kinderen in het stadion zorgde voor, tijdens en na de wedstrijd voor behoorlijk wat kabaal. Het zag er in de openingsfase goed uit voor Ajax. Het kwam na 10 minuten op 1-0. Helaas kon Ajax de voorsprong niet lang vasthouden. Na 23 minuten kwam AZ langszij. De rust begon bij een stand van 2-2. Na rust benutte Rasmus Elm een makkelijk gegeven penalty waardoor AZ de wedstrijd uiteindelijk won. Check de foto`s hieronder!