Niet gecategoriseerd

AMVJ boekt belangrijke overwinning WV HEDW

AMVJ heeft vandaag uitstekende zaken gedaan tegen directe concurrent WV HEDW. Door een overwinning heeft AMVJ momenteel vier punten meer en een wedstrijd minder gespeeld.

WV HEDW begon sterk aan het duel. Het kreeg goede mogelijkheden. AMVJ, dat er af en toe ook goed uit kwam, had nog niet het infinitief in handen. Na een reeks van gemiste kansen scoorde WV HEDW dan wel de openingsgoal.

Vlak voor rust maakte AMVJ via een fraaie kopbal van Thomas de gelijkmaker. Dat gaf AMVJ veel vertrouwen.

Dat vertrouwen was na rust goed terug te zien in het spel van AMVJ. Het begon sterk aan de tweede helft. Via Djerk kwam AMVJ een aantal keer dicht bij de voorsprong.

AMVJ domineerde de wedstrijd maar het kwam maar niet tot scoren. WV HEDW kwam er na rust eigenlijk niet meer uit. Alleen via de counter probeerde het nog wat te forceren.

In de slotfase van het duel maakte René Boer de verdiende treffer. Na een draai wist hij de bal buiten het bereik van de doelman van WV HEDW te werken. Het zorgde voor een enorme ontlading zowel op de bank als in het veld.

Met de overwinning wordt het gat tussen AMVJ en WV HEDW 4 punten in het voordeel van AMVJ, dat zelfs een wedstrijd minder gespeeld heeft. AMVJ komt aanstaande maandag thuis in actie tegen BOL 1. Het betreft een inhaalwedstrijd.