AMVJ beperkt bereikbaar ivm werkzaamheden

Vanaf maandag 31 oktober t/m vrijdag 11 november (week 44 en 45) vinden asfalteringswerkzaamheden plaats bij de toegang naar ons sportpark vanaf de Amstelzijde. Het gaat om de weg vanaf de splitsing met de Kostverlorenweg tot aan het fietspad langs AMVJ. Gedurende deze periode is het sportpark Het Loopveld volledig afgesloten voor auto’s, behalve in de weekenden, dan is het pad wel toegankelijk.

Dat is met name lastig in de avonduren, aangezien er gedurende deze periode niet geparkeerd kan worden bij het clubhuis. Kom je met de auto naar AMVJ, parkeer dan op het parkeerterrein aan de Saskia van Uylenburgweg. Fietsers en scooters kunnen omrijden via de Kalfjeslaan en dan het bruggetje nemen. Het looppad vanaf het parkeerterrein langs de Aanloop blijft de gehele periode beschikbaar.

Voor nooddiensten wordt een toegangsmogelijkheid gerealiseerd vanaf de Saskia van Uylenburgweg.

Verder is de gemeente van plan om na de werkzaamheden over te gaan tot een permanente afsluiting van het sportpark voor auto’s, zodat dan niet meer bij het clubhuis geparkeerd kan worden. Nadere berichten hierover volgen nog.