Niet gecategoriseerd

AMVJ bekert door na winst op WV HEDW

AMVJ 1 bekert door na een overtuigende zege op WV HEDW. AMVJ won in een rechtstreeks duel om de volgende ronde van het bekertoernooi thuis met 4-2. Uitblinker Wieger Visser was met twee doelpunten de gevierde man. WV HEDW is in de competitie ook één van de concurrenten van AMVJ, het is koploper van de competitie.

Na ongeveer een minuut spelen stond de voorsprong al op het bord voor AMVJ. Rene Boer tekende voor de 1-0. Niet veel later scoorde Tjerk Veltman de 2-0 voor AMVJ. De marge van twee doelpunten werd verkleind toen WV HEDW de aansluitingstreffer maakte. Vlak voor rust kreeg WV HEDW nog enkele kansen maar geen van allen kon benut worden.

Na rust begon AMVJ sterk. Wieger Visser scoorde de 3-1. AMVJ nam wat gas terug en leek de wedstrijd uit te willen spelen. WV HEDW bracht de spanning terug in de wedstrijd door een kwartier voor tijd de 3-2 te scoren. Vijf minuten later scoorde Wieger Visser opnieuw.

Door de overwinning bekert AMVJ door in het bekertoernooi. De tegenstander is nog niet bekend. Donderdag is de loting voor de volgende ronde.